Horoscopul zilei de 7 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 decembrie 2020

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și în cadrul activității profesionale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 decembrie 2020

Tot timpul ai senzația că te afli între anumite limite și că trebuie să faci eforturi deosebite pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. Chiar dacă din punct de vedere energetic ziua se anunță a fi una excelentă, ai nevoie de un gram în plus de motivație pentru a te focusa pe obiectivele pe care le ai stabilite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 decembrie 2020

Chiar dacă dintotdeauna ai avut tendința de a accepta orice doar pentru a le face pe plac celor din jur, este cazul să te oprești. Nu mai accepta orice invitație care ți se adresează, indiferent că este vorba de planul profesional sau cel personal. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 decembrie 2020

La birou este important să vorbești cu superiorii atunci când simți că pierzi controlul. Colegii vor încerca întotdeauna să îți pună bețe în roate în ceea ce privește promovarea. Astăzi este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, iar energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 decembrie 2020

persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie să fii mai receptivă la modul în care cei din jur se raportează la tine. Dă-le voie celor dragi să facă parte din viața ta!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 decembrie 2020

Firea orgolioasă te face să amâni cât poți de mult orice acțiune care te forțează să vorbești despre sine. Nu îți place ca cei din jur să îți cunoască vulnerabilitățile. Cu toate astea, trebuie să accepți faptul că ești o ființă ca oricare alta și care uneori are nevoie de susținere.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 decembrie 2020

Atunci când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur, ai parte de multă indulgență. Opiniile tale sunt dintre cele mai ostentative și fără să îți dai seama de acest lucru, pot răni. În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 decembrie 2020

Relațiile cu anumite persoane din viața ta au tendința să ”explodeze” într-un mod complet nou chiar și pentru tine. Oricât de mult ți-ai dori ca cei din jur să fie deschiși și răspunzători pentru propriile acțiuni, se pare că mai mereu ajungi să fii țapul ispășitor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 decembrie 2020

Chiar dacă starea emoțională în care te afli este destul de confuză, încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul interior la care tânjești atât de mult. Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca femeie și ca prietenă în raport cu partenerul de viață.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 decembrie 2020

Ești extrem de fericită cu tot ceea ce se întâmplă în relația ta în momentul de față. Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor. Acest lucru te împlinește pe deplin și îți oferă multe puncte de echilibru din punct de vedere emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 decembrie 2020

În această perioadă a vieții tale, singura prioritate este cariera. Nimic nu îți va distrage atenția de la obiectivele pe care le ai. Spre seara acestei zile alegi să te delectezi cu un vin bun în compania celei mai bune prietene. Ai nevoie de astfel de momente de revigorare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 decembrie 2020

Indulgența pe care o arăți în raport cu anumite persoane te poate dezavantaja chiar și la nivel profesional. Încearcă să îți susții cauza, indiferent de cât de dificil ți se poate părea acest lucru uneori. Anumite visuri pe care le avem merită orice sacrificiu.
Articole astro