Horoscopul zilei de 7 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 decembrie 2019

Te afli mereu într-o postură duală, iar luarea de decizii este un proces de care te ferești cât poți de mult. Modul în care energia astrală ajunge să îți influențeze alegerile nu este unul tangibil, dar ești conștientă de faptul că acțiunile tale au un impact undeva în Univers. În perioada următoare ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 decembrie 2019

Micile conflicte pe care le trăiești astăzi te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi și vei sfârși prin a-i răni pe cei din jur. Nici persoanele cu care interacționezi nu se pot absolvi de vină în ceea ce privește aceste situații deoarece vor adopta o atitudine destul de defensivă.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 decembrie 2019

Nu accepți jumătăți de măsură în niciun sector al vieții tale. Această atitudine face din tine cel mai dur critic al propriei persoane. Sunt situații în care un mod de percepție mai flexibil te poate scuti de suferință sau de decepții. Seara acestei zile ar trebuie să fie una dintre cele mai reușite din ultima perioadă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 decembrie 2019

Un Săgetător destul de prezent în viața ta va reuși să te echilibreze din punct de vedere emoțional. Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Chiar dacă nu știi care este sursa acestei nevoi, cauți mult mai multă afecțiune în toate relațiile din viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 decembrie 2019

În perioada următoare, ai grijă la oamenii și la angajamentele pe care ți le iei. Dedicarea ta este întotdeauna una absolută, dar asta face din tine o persoană vulnerabilă. Nu trebuie să te ”expui” atât de mult, mai ales atunci ești conștientă că acțiunile tale nu merită dedicarea și timpul pe care le consumi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 decembrie 2019

Modul în care reușești să te organizezi astăzi te ajută să te ții de programul stabilit. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Paleta de trăiri de care vei avea parte te-ar putea surprinde întru totul. Nu îți place să lucrezi cu prietenii deoarece consideri că un conflict profesional poate duce la destrămarea relațiilor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 decembrie 2019

Pauzele organizate și proiectate pe care le iei pe parcursul acestei zile te ajută să îți refaci sistemul energetic. Totul în jurul tău se derulează în mare viteză. Interesul celorlalți în raport cu persoana ta tinde să fie înșelător. Atunci când simți nevoia să vorbești despre sine, fii atentă la persoanele pe care le alegi ca și confident. Fii înțeleaptă!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 decembrie 2019

Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Toți din jur îți reproșează constant acest lucru, mai ales atunci când transparența este esențială pentru câștigarea anumitor proiecte importante, în plan profesional. Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza foarte mult lucrurile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 decembrie 2019

De către tine, totul este răstălmăcit în diverse moduri astfel încât să se potrivească propriei vieți. Ai ajuns în momentul în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero. Ai nevoie de timp și energie pentru propria persoană. Perioada aceasta a sărbătorilor te obosește mai mult decât orice altă provocare din timpul anului.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 decembrie 2019

Îți este mult prea teamă de necesitatea de a face un compromis emoțional. Cu toate astea, te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor legate de intimitatea dintre tine și partener.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 decembrie 2019

Astrele îți sugerează să îți începi ziua făcând ceva doar pentru tine. Tot ceea ce ține de propriul cămin este pentru tine o sursă de energie pozitivă. Te gândești să redecorezi, să reamenajezi interiorul și faci toate astea pentru că sentimentul de acasă este împlinirea ta absolută în această perioadă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 decembrie 2019

Oboseala psihică te face să îți încetinești ritmul în care faci lucrurile. Atitudinea delăsătoare a partenerului de viață te provoacă să acționezi defensiv. Încearcă să ai mai multă răbdare cu tine, dar și cu persoanele importante din viața ta. Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă.  
Articole astro