Horoscopul zilei de 7 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 decembrie 2018

La locul de muncă preiei inițiativa și faci câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătăți statutul profesional. Sentimentele tale legate de relația pe care o ai sunt în continuare confuze. Cu toate astea, natura ta romantică este exprimată în văzul tuturor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Te simți capabilă de lucruri mărețe astăzi, dar cu toate astea este esențial să nu acționezi haotic. Lucrurile se pot întoarce în defavoarea ta. Îți dai seama că este nevoie ca tu să începi să faci unele mici compromisuri în ceea ce privește relația personală.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Starea ta interioară determină întru totul motivația de a-ți atinge obiectivele. În ultima perioadă ai fost destul de delăsătoare în raport cu activitatea fizică, iar senzația de inadecvență nu a întârziat să apară. Mișcarea în aer liber are extrem de multe beneficii de care ar trebui să te legi atunci când nu mai simți determinarea.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Ambianța din relație nu e foarte placută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică întru totul. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Dacă ești singură, astăzi nu este o zi foarte bună pentru a avea întâlniri romantice.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Astăzi reușești să ieși din ascunzătoare din ce în ce mai mult. Reușești să scapi de gândurile sumbre care te-au ținut în spate în ultima perioadă. Te simți mult mai bine în această nouă postură. Urmărești să-ți îndeplinești dorințele și să nu îți mai pui singură piedici.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Nu ești o persoană norocoasă din fire. Datorită unei anumite situații  în care te vei afla astăzi, îți dai seama că acesta este motivul principal din cauza căruia viața pe care o ai este dificilă și extenuantă. Îți dorești ca unele lucruri să se întâmple de la sine, fără ca tu să depui eforturi continue pentru a le obține.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă. În această perioadă îți vine greu să îți reconsideri poziția față de o anumită persoană care te-a rănit în trecut.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Ești conștientă de riscurile pe care le are modul tău de a privi relațiile cu cei din jur. Cu toate astea, ești dispusă să ți le asumi întru totul. De cele mai multe ori ai fost dezamăgită în ceea ce privește partea emoționala, dar în ciuda acestui lucru, nu alegi să îți ascunzi sentimentele.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Chiar dacă ai foarte mare încredere în tine și în abilitățile tale nu trebuie să desconsideri aportul pe care prietenii, familia îl pot aduce în viața ta. La birou, ziua aceasta va fi plină de acțiuni energice. Îți vei urma cu ușurință intuiția, chiar și atunci când va veni vorba de relațiile cu cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Comunicarea din relație are de suferit din cauza indeciziei tale, iar tu o știi. Pentru a evita multe din disputele care au loc fără niciun sens, apelează la o atitudine diplomată. Chiar și atunci când nu consideri necesar un compromis, încearcă să îl faci doar pentru starea ta de bine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Încearcă să cauți ajutor la persoanele de încredere fix din momentul în care simți că nu mai deții controlul asupra propriei vieți. Firea orgolioasă te face să amâni cât poți de mult această acțiune. Nu îți place ca cei din jur să îți cunoască vulnerabilitățile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 decembrie 2018

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou. Iar cariera ta chiar are nevoie de o astfel de ”resuscitare”.
Articole astro