Horoscopul zilei de 7 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 august 2021

Încearcă să acorzi mai mult timp de înțelgere și acceptare a propriilor sentimente. Nimic din ceea ce trăiești nu a fost și nu este întâmplător, chiar dacă nu reușești întotdeauna să vezi care este direcția spre care te îndrepți. Astăzi, mai mult ca oricând, simți nevoia de activitate intelectuală. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 august 2021

Relațiile cu anumite persoane din viața ta au tendința să ”explodeze” într-un mod complet nou chiar și pentru tine. Oricât de mult ți-ai dori ca cei din jur să fie deschiși și răspunzători pentru propriile acțiuni, se pare că mai mereu ajungi să fii țapul ispășitor.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 august 2021

Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada aceasta este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Proiectele la care lucrezi te ajută să îți îndeplinești visuri pe care le ai de mic copil.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 august 2021

Prietenii își pun mereu încrederea în tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Tonusul tău psihic nu poate fi niciodată imbatat de activitatea intensă de care ai parte zi de zi. Lucrurile din viața ta sunt foarte bine organizate. Știi întotdeauna care sunt pașii pe care urmează să îi faci.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 august 2021

Nu trebuie să ți se mai zică, știi asta deja, și anume că tot ceea ce gândești îți modelează viața. Încearcă să acorzi mai multă atenție vocii din mintea ta care te îndeamnă să faci anumite lucruri. Această zi îți poate aduce o schimbare cu adevărat importantă pentru tine.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 august 2021

Prietenii de demult uitate revin astăzi în prim plan, deși tu nu îți dorești să mai trăiești în trecut. Atunci când vine vorba de sentimente, îți este frică de compromis. Astăzi nu te simți deloc pregătită pentru un nou început în viața ta. Ia lucrurile cu calm!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 august 2021

Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza mult prea mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din claritate și chiar din autenticitate. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 august 2021

Ceea ce trăiești în plan profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități. Trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. Din această cauză în această perioadă vei simți că trăiești un dezechilibru destul de profund.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 august 2021

Energia pe care o recepționezi de la astre te va motiva să îți urmezi viziunea revoluționară și să faci lucrurile într-un mod total neconvențional. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, renunță în ”a-i mai căra în spate” pe cei care nu își doresc să facă parte din viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 august 2021

În această perioadă te concentrezi destul de mult asupra unui proiect profesional important pentru tine. Lipsa de energie care rezultă este definitorie. Spre sfârșitul zilei devii mai înceată și mai visătoare. Încearcă să îți structuezi într-un mod organizat prioritățile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 august 2021

Ești pregătită emoțional pentru toate schimbările care vor apărea în viața ta, dar asta nu înseamnă că ești sigură pe modul în care vei acționa. Pusă față în față cu anumite situații, îți dai seama că încrederea în sine nu te va putea ghida. Vei resimți o stare de frustare profundă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 august 2021

Chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el sau măcar cu fruntea sus, cu siguranță în jurul tău sunt persoane de care te poți ”agăța”. Susținerea și afecțiunea celor din jur sunt esențiale în astfel de momente.
Articole astro