Horoscopul zilei de 7 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 august 2020

Mintea ta destul de ”incisivă” îți menține simțurile ascuțite. Creierul tău funcționează astăzi la capacitate maximă pentru a găsi soluțiile cele mai optime în rezolvarea problemelor. Chiar dacă uneori ești o fire intrusivă, reușești totuși să te faci plăcută de cei din jur. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 august 2020

Indiferent de ceea ce te vor sfătui cei din jur, în această perioadă a vieții tale, singura prioritate este cariera. Spre seara acestei zile alegi să te delectezi cu un vin bun în compania celei mai bune prietene. De fapt, din relațiile de genul tu îți tragi zi de zi motivația de a fi o persoană mai bună.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 august 2020

În ciuda eforturilor pe care le depui, îți este destul de greu să îți menții intactă motivația în ceea ce privește viața profesională. Te lași ”păcălită” de ideea de a face unele concesii în acest sens. Chiar dacă acum nu realizezi acest lucru, îți va fi dificil să îți îndeplinești obiectivele dacă vei ceda în fața provocărilor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 august 2020

Atunci când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur, ai parte de multă indulgență. Opiniile tale sunt dintre cele mai ostentative și fără să îți dai seama de acest lucru, pot răni. În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 august 2020

Pe parcursul zilei vei fi liniștită din punct de vedere emoțional. Evenimentele din acest sector al vieții tale nu te fac să treci prin stări depresive sau negative, ci mai mult decât atât, observi o îmbunătățire în raport cu legătura pe care o ai cu partenerul.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 august 2020

Simțindu-te fericită, realizezi că viața sentimentală este la nivelul așteptărilor tale. Persoana iubită are mereu grijă de tine și te susține în toate deciziile pe care le iei. Acest lucru este esențial pentru tine într-o relație personală.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 august 2020

Astăzi reușești să ieși din ”ascunzătoare” din ce în ce mai mult. În sfârșit lași deoparte gândurile sumbre care te-au ținut în spate în ultima perioadă. Te simți mult mai bine în această nouă postură. Urmărești să-ți îndeplinești dorințele și să nu îți mai pui singură piedici.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 august 2020

Îți este ușor să îți explici comportamentul, însă alegi să nu o faci. Deși nu îți dai seama de acest lucru, ești destul de previzibilă în acțiuni. Limbajul tău nonverbal vorbește de la sine. Persoana iubită reușește astăzi să te surprindă într-un mod plăcut.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 august 2020

Având în vedere modul neașteptat în care multe din lucruri se pot complica, poate este indicat să rămâi tot în postura de spectator. Aceasta te poate feri de emoții negative. Ziua aceasta îți oferă oportunitatea de a începe să implementezi un mod mai riguros de a face lucrurile care contează pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 august 2020

Atât tu, cât și persoana iubită veniți unul către celălalt. Este un moment potrivit pentru o astfel de apropiere între voi. Odată ce legătura dintre voi va deveni mai puternică, veți reuși să construiți împreună acel viitor la care visați dintotdeauna.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 august 2020

Pentru prea mult timp, ai păstrat tăcerea în raport cu lucruri care se întâmplă în jurul tău și nu știi dacă să o faci în continuare. La birou se întâmplă lucruri dubioase pe care nu le poți controla. Pentru acest sfârșit de săptămână ai nevoie de obiective foarte clar definite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 august 2020

În momentele tensionate de la birou este important să îți asculți intuiția. Și acasă, și la birou sunt mereu lucruri de făcut, iar firea ta perfecționistă mizează pe o implicare absolută în tot. Familia îți simte lipsa destul de mult.
Articole astro