Horoscopul zilei de 7 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 august 2019

Indulgența pe care o arăți în raport cu anumite persoane te poate dezavantaja la nivel profesional. În ceea ce privește compromisurile familiale, nu îți este frică de consecințele pe care acestea le presupun. Dintotdeauna o să faci tot ceea ce este necesar pentru ca cei dragi să se simtă iubiți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 august 2019

persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie să fii mai receptivă la modul în care cei din jur se raportează la tine. Dă-le voie celor dragi să facă parte din viața ta!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 august 2019

Te îndoiești de propria persoană la orice pas. Nu accepți jumătăți de măsură în niciun sector al vieții tale. Această atitudine face din tine cel mai dur critic al propriei persoane. Sunt situații în care un mod de percepție mai flexibil te poate scuti de suferință sau de decepții.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 august 2019

Te simți capabilă de lucruri mărețe astăzi, dar cu toate astea este esențial să nu acționezi haotic. Lucrurile se pot întoarce în favoarea ta atât timp cât vei rămâne o fire optimistă și vei da crezare propriei intuiții. Pentru a ajunge să simți împlinirea la un alt nivel este nevoie să faci unele compromisuri în ceea ce privește relația personală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 august 2019

La locul de muncă preiei inițiativa și faci câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătăți statutul profesional. Sentimentele tale legate de relația pe care o ai sunt în continuare confuze. Cu toate astea, natura ta romantică este exprimată în văzul tuturor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 august 2019

La birou este important să vorbești cu superiorii atunci când simți că pierzi controlul. Colegii vor încerca întotdeauna să îți pună bețe în roate în ceea ce privește promovarea. Astăzi este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, iar energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 august 2019

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou unde simți că ai nevoie de recunoștere socială.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 august 2019

A vorbi despre ceea ce simți este o acțiune care îți definește întru totul personalitatea. Chiar dacă îți asumi multe riscuri, nu te dezici de ceea ce te reprezintă. Zilele acestea sunt încărcate cu multe emoții amestecate, dar tu vei reușești să ”supraviețuiești” așa cum o faci întotdeauna.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 august 2019

De cele mai multe ori ai fost dezamăgită în ceea ce privește partea emoțională, dar în ciuda acestui lucru, nu alegi să îți ascunzi sentimentele. Persoanele importante pentru tine se diferențiează de simplii amici deoarece îți place să duci lucrurile spre o anumite zonă a profunzimii care îți oferă satisfacții personale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 august 2019

Această perioadă din viața ta va fi destul de dificilă. Momentele pline de încercări prin care trec anumite persoane te fac să îți întorci privirea spre propria viață și să îți dai seama cât de superficial ai tratat anumite aspecte. Ai nevoie de timp cu tine pentru a ”așeza” tot ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 august 2019

Viața te tot forțează să te organizezi mai bine și să nu mai lași haosul să îți conducă acțiunile. Starea de oboseală și boală pe care ai avut-o în aceste zile te face să vezi lucrurile din altă perspectivă. Îți stăpânești mai bine nevoia de a-ți plânge de milă și te pregătești pentru a acționa.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 august 2019

Configurația astrală de astăzi te ajută să te apropii de partenerul romantic. Ești o persoană ”magnetică” în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Pentru tine este important să lupți deschis pentru ceea ce îți dorești.
Articole astro