Horoscopul zilei de 7 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 august 2018

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou. Iar cariera ta chiar are nevoie de o astfel de resuscitare.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 august 2018

Astăzi vei trăi câteva momente de introspecție profundă. Acestea te vor ajuta să găsești răspunsuri cel puțin surprinzătoare în raport cu un anumit eveniment din viața ta. Autoanaliza este mereu binevenită! La birou nimic nu se schimbă de la o zi la alta. Totul este doar o pură rutină.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 august 2018

Chiar dacă îți este greu să faci asta, dă-le colegilor oportunitatea să își aducă aportul în cadrul proiectului pe care îl coordonezi. Deși ai o mare dificultate în a delega sarcini, este important pentru tine să înveți să o faci. Chiar dacă cei din jur încearcă să îți suprime autocritica exagerată, nu au prea mult succes.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 august 2018

Nimic din ceea ce reușești să faci astăzi nu îți este pe plac. Te îndoiești de propria persoană la orice pas. Stima de sine complet ”decăzută” din atribuții te face să vezi lucrurile doar în nuațe de alb sau negru. Lipsa flexibilității nu te ajută să îi atragi de partea ta pe cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 august 2018

Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu o anumită persoană, constați că a devenit deja un tipar de comportament. Nu reușești să înțelegi mecanismul care se află în spatele acestei manifestări emoționale. Poate este vorba doar de propriile frustrări nerezolvate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 august 2018

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Dacă ești într-o relație de durată, nu vei reuși să îți suprimi pornirile agresive atunci când partenerul ia decizii și pentru tine. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezămăgirii trăite în relația anterioară.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 august 2018

Astăzi reapar în prim plan relațiile de prietenie importante pentru tine. Îți doresti să petreci mai mult timp cu persoanele de suflet. Te implici într-o serie de evenimente sociale la care îți doreai demult să participi. Viața de noapte ți se potrivește în această perioadă a vieții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 august 2018

Astăzi te vei lăsa condusă de ceea ce simți. În anumite situații în care te vei afla vei renunța chiar și la atitudinea pragmatică. De asemenea, vei incearca să fii mult mai flexibilă și deschisă față de persoanele cu care interacționezi. Ai nevoie de această deschidere socială pentru a cunoaște oameni noi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 august 2018

Astăzi, în ciuda unor probleme minore, viața ta sentimentală va funcționa la parametri normali. Într-o relație, dragostea îți arată faptul că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. Potențialul tău este exploatat la maxim în sfera profesională.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 august 2018

Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada aceasta este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Proiectele la care lucrezi te ajută să îți îndeplinești visuri pe care le ai de mic copil.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 august 2018

Cel mai important aspect pentru tine este faptul că te simți împăcată cu tot ceea ce simți. Acest echilibru interior pe care îl resimți reprezintă munca a zeci de ore de terapie și introspecție. Viața dificilă pe care ai avut-o a lăsat urme adânci în sufletul tău, dar acum reușești să le integrezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 august 2018

În ciuda eforturilor pe care le depui, îți este destul de greu să îți menții intactă motivația în ceea ce privește viața profesională. Te lași ”păcălită” de ideea de a face unele concesii în acest snes. Chiar dacă acum nu realizezi acest lucru, îți va fi dificil să îți îndeplinești obiectivele dacă vei ceda în fața provocărilor.
Articole astro