Horoscopul zilei de 7 aprilie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 aprilie 2022

Îți dorești ca cei din jur să îți respecte intimitatea. În raport cu cei care nu te respectă, adopți o atitudine defensivă și rece. Colegii de la birou se simt intrigați în raport cu personalitatea ta. De multe ori nu știu exact ce gândești și pe unii această necunoscută ajunge chiar să îi irite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 aprilie 2022

Este evident că ești încântată de relația în care te afli, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Comunicarea deficitară dintre tine și partener poate fi sursa acestei inhibări.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 aprilie 2022

Te afli într-o perioadă delicată în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero. Acum este vorba mai mult despre tine și această parte sănătoasă a iubirii de sine devine din ce în ce mai palpabilă. Rămâi mereu în contact cu sine!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 aprilie 2022

Pentru următoarea perioadă ai nevoie de obiective foarte bine definite pentru a nu te îndepărta de scopul anumitor acțiuni. Atât tu, cât și persoana iubită ”veniți” unul către celălalt. Este o perioadă potrivită pentru o astfel de apropiere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 aprilie 2022

În această perioadă din viața ta simți nevoia să îți ”pui pe hârtie” creativitatea. Îți dorești foarte mult să faci ceva deosebit, dar în același timp ai senzația că te simți blocată din punct de vedere energetic. Oricât de dificil poate părea începutul, tot ceea ce trebuie să faci este să începi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 aprilie 2022

Din nou ai probleme cu barierele sociale sau emoționale. Te lași absorbită în totalitate de ceea ce îți dictează inima și neutralizezi toată dezamăgirea trăită la un anumit moment. Este de preferat să acționezi astfel, atât timp cât ești conștientă de riscurile pe care ți le asumi. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 aprilie 2022

În anumite situații în care te vei afla astăzi, vei renunța la atitudinea pragmatică. De asemenea, vei incearca să fii mult mai flexibilă și deschisă față de persoanele cu care interacționezi. Parcă o schimbare neprevăzută și bruscă are loc în mintea ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 aprilie 2022

Fiecare ”revoluție astrală” îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Astăzi te simți confuză și nesigură.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 aprilie 2022

Anulezi cu politețe unele invitații pe care le primești astăzi deoarece tot ceea ce îți dorești este să rămâi în propriul cămin. Niciodată lucrurile nu au fost mai simple în plan personal. Totul decurge armonios, relația personală se sudează cu fiecare zi care trece, iar tu nu poți decât să profiți la maxim de această perioadă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 aprilie 2022

Firea orgolioasă te face să amâni cât poți de mult orice acțiune care te forțează să vorbești despre sine. Nu îți place ca cei din jur să îți cunoască vulnerabilitățile. Cu toate astea, trebuie să accepți faptul că ești o ființă ca oricare alta și care uneori are nevoie de susținere.    

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 aprilie 2022

Chiar dacă uneori ești o fire intrusivă, reușești totuși să te faci plăcută de cei din jur. Opiniile tale sunt dintre cele mai ostentative și fără să îți dai seama de acest lucru, pot răni. Mai mult decât atât, punctul tău de vedere nu reprezintă un adevăr universal. Este doar o opinie personală.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 aprilie 2022

Astăzi este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, iar energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești furia pe care o resimți în plan profesional. Lucrurile încep să ia forma pe care ți-o dorești.
Articole astro