Horoscopul zilei de 7 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 aprilie 2020

Încrederea pe care alegi să le-o oferi celor din jur trebuie să fie temperată. De asemenea, este important să îți dai seama că ești singura responsabilă de propria fericire. La birou, în această zi agitată, reușești totuși să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru cariera ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 aprilie 2020

Dacă ești într-o relație, te simți acaparată de ceea ce își dorește cel de lângă tine. Ai senzația că ai ajuns să îți însușești chiar și nevoile lui. O astfel de iubire toxică va ajunge să vă ruineze amândurora existența. Faptul că lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești trebuie să te ajute să îți dai seama că nu deții controlul asupra a tot ce e în jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 aprilie 2020

În loc să fii tentată să te lași influențată de promisiuni frumoase legate de carieră, ar trebui să îți concentrezi atenția pe drumul pe care deja ți l-ai creionat. Viața te ia mereu prin surprindere. Pentru a nu te abate prea mult de la obiectivele stabilite, este important să rămâi totuși sceptică în fața intențiilor celor din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 aprilie 2020

În anumite situații în care te vei afla vei renunța la atitudinea pragmatică care îți este caracteristică. De asemenea, vei încearca să fii mult mai flexibilă și deschisă față de persoanele cu care interacționezi. Astăzi reapar în prim plan relațiile de prietenie importante pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 aprilie 2020

Pentru ca lucrurile să ia forma pe care ți-o dorești, ai nevoie de o mai bună organizare. Sunt situații în care este indicat să fii mai precaută, chiar dacă ceea ce simți te îndeamnă să acționezi și în numele altora. A fi mult prea tranșantă sau categorică tot nu este o atitudine potrivită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 aprilie 2020

Ziua aceasta îți oferă oportunitatea de a începe să implementezi un mod mai riguros de a face lucrurile care contează pentru tine. Trebuie să iei o pauză de la tot ceea ce te înconjoară pentru a-ți regăsi resursele interioare. În plan profesional este important să vorbești cu superiorii atunci când simți că pierzi controlul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 aprilie 2020

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Ești îndrăgostită, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Poate comunicarea deficitară dintre voi te face să trăiești aceste senzații. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 aprilie 2020

Astăzi reușești să ieși din ascunzătoare din ce în ce mai mult. Reușești să scapi de gândurile sumbre care te-au ținut în spate în ultima perioadă. Te simți mult mai bine în această nouă postură. Urmărești să-ți îndeplinești dorințele și să nu îți mai pui singură piedici.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 aprilie 2020

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele de astăzi îți vor demonstra exact contrariul. Deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare și dezorganizare emoțională. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale interioare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 aprilie 2020

Pentru a reuși să treci de această perioadă greoaie, trebuie să cauți ”resurse” în-afara șablonului tău interior. Îți dorești ca unele lucruri să se întâmple de la sine, fără ca tu să depui eforturi continue pentru a le obține. Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 aprilie 2020

Ești conștientă de riscurile pe care le are modul tău de a privi relațiile cu cei din jur. Cu toate astea, ești dispusă să ți le asumi întru totul. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești de reguli. Pentru prea mult timp, ai păstrat tăcerea în raport cu lucruri care se întâmplă în jurul tău și nu știi dacă să o faci în continuare. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 aprilie 2020

Pentru acest nou început de săptămână ai nevoie de obiective foarte clar definite. Având în vedere modul neașteptat în care multe din lucruri se pot complica, poate este indicat să rămâi tot în postura de ”spectator” Aceasta te poate feri de emoții negative.
Articole astro