Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Te atașezi emoțional de persoane pe care le cunoști de puțin timp și simți că din nou este posibil să îți faci un rău din acest punct de vedere. Pui prea mult suflet în orice tip de relație și îți setezi așteptări care cu siguranța nu îți vor fi îndeplinite. Încearcă să fii mai selectivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Din nou ai probleme cu barierele sociale sau emoționale. Te lași absorbită în totalitate de ceea ce îți dictează inima și neutralizezi toată dezamăgirea trăită la un anumit moment. Este de preferat să acționezi astfel, atât timp cât ești conștientă de riscurile pe care ți le asumi. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Ușor, ușor începi să devii mai activă în plan social. Deși acest fapt te încântă și te face să te simți utilă, îți dai seama cât de mult ți-ai ieșit din ritm. Tot ceea ce te scoate din rutina în care trăiești de ceva timp, pare să fie mult mai extenuant decât orice activitate repetitivă. Ai răbdare cu tine și nu fă excese!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Anulezi cu politețe unele invitații pe care le primești astăzi deoarece tot ceea ce îți dorești este să rămâi în propriul cămin. Niciodată lucrurile nu au fost mai simple în plan personal. Totul decurge armonios, relația personală se sudează cu fiecare zi care trece, iar tu nu poți decât să profiți la maxim de această perioadă.

Leu

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Astăzi, în ciuda unor probleme minore, viața ta sentimentală va funcționa la parametri normali. Într-o relație, dragostea îți arată faptul că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. Potențialul tău este exploatat la maxim în sfera profesională.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Iubești momentele petrecute în familie. Astăzi te vei focusa doar pe cei dragi. Un context în care te vei afla pe parcursul zilei poate fi o sursă de inspirație pentru unele alegeri pe care trebuie să le faci. A ”combate” la nivel verbal ceea ce simt cei din jur în raport cu tine nu este o atitudine indicată. Poate răni sentimentele celorlalți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Este evident că ești încântată de relația în care te afli, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Comunicarea deficitară dintre tine și partener poate fi sursa acestei inhibări.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Dacă ești într-o relație de durată, vei lăsa impresia celor din jur că ești posesivă și suficient de geloasă astfel încât să creezi în orice context tensiune între tine și partener. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezamăgirii trăite în relația anterioară și nu îți dorești să cunoști pe nimeni. Ai nevoie de timp doar pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Orice ai face în legatură cu relația personală, se pare ca funcționează. Profită la maxim de starea de bine pe care o resimți astăzi. Cauți mai multă independență din punct de vedere profesional. Te gândești să îți schimbi domeniul de activitate deoarece simți că ceea ce faci nu îți aduce împlinirea la care visezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Mintea ta destul de ”incisivă” îți mentine simțurile ascuțite. Creierul tău funcționează astăzi la capacitate maximă pentru a găsi soluțiile cele mai optime în rezolvarea problemelor. Chiar dacă uneori ești o fire intrusivă, reușești totuși să te faci plăcută de cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Nu ești pregatită să intri în jocul rivalității și al seductiei. Cu alte cuvinte, alegi să nu te lași curtată de posibilii pretendenți. În această perioadă a vieții tale, singura prioritate este cariera. Spre seara acestei zile alegi să te delectezi cu un vin bun în compania celei mai bune prietene.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 aprilie 2019

Treci de la un subiect la altul și inspiri dezorganizare și confuzie în comunicare cu cei din jur. Starea de oboseală pe care o resimți de ceva timp pare să se acutizeze și știi că nimic nu te va convinge astăzi să ieși din casă. Ai nevoie doar de odihnă, nimic mai mult.
Articole astro