Horoscopul zilei de 7 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Mintea ta destul de incisivă îți mentine simțurile ascuțite. Creierul tău funcționează astăzi la capacitate maximă pentru a găsi soluțiile cele mai optime în rezolvarea problemelor. Chiar dacă uneori ești o fire intrusivă, reușești totuși să te faci plăcută de cei din jur. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Nu ești pregatită să intri în jocul rivalității și al seductiei. Cu alte cuvinte, alegi să nu te lași curtată de posibilii pretendenți. În această perioadă a vieții tale, singura prioritate este cariera. Spre seara acestei zile alegi să te delectezi cu un vin bun în compania celei mai bune prietene.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Orice ai face în legatură cu relația personală, se pare ca funcționează. Profită la maxim de starea de bine pe care o resimți astăzi. Cauți mai multă independență din punct de vedere profesional. Te gândești din ce în ce mai serios să-ți deschizi propria afacere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Astăzi ești într-o dispoziție romantică, fapt care nu-ți prea stă în caracter. Simțindu-te fericită, realizezi că viața sentimentală este la nivelul așteptărilor tale. Persoana iubită are mereu grijă de tine și te susține în toate deciziile pe care le iei. Acest lucru este esențial pentru tine într-o relație personală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Înțelegerea reciprocă întărește legătura care există între tine și partener. Stabilitatea emoțională vă permite amândurora să faceți față cu succes provocărilor. Dezintegrarea morală pe care o constați la anumite persoane din viața ta îți lasă un gust amar.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Abilitățile tale organizatorice sunt apreciate de familie. Astăzi reușești să faci și lucruri pentru propria persoană. În ultima perioadă ai reușit să faci un pas înainte în ceea ce privește aprecierea de sine. În sfârșit reușești să te iubești așa cum o meriți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Consecințele faptelor tale nu sunt dintre cele mai neacceptabile. Deși sunt lucruri pe care ai fi putut totuși să le faci diferit, nu regreți nimic. Cel mai important aspect pentru tine este faptul că te simți împăcată cu tot ceea ce simți. Acest echilibru interior pe care îl resimți reprezintă munca a zeci de ore de terapie și introspecție.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 aprilie 2018

O să ai  parte de dezamăgiri foarte intense. Continui să te încrezi în cei din jur. Îți este foarte dificil să inhibi ceea ce simți. Întotdeauna mergi pe principiul că trebuie să te lași condusă de ceea ce îți dictează inima. Chiar dacă dezordinea din viața ta este evidentă pentru oricine, tu știi mereu care sunt pașii pe care trebuie să îi faci.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Ar fi bine să începi ziua făcând ceva doar pentru tine. Îți petreci viața avându-i pe cei din jur în centrul atenției tale. De prea multe ori nu îți acorzi suficient timp și suficientă răbdare pentru a reuși să afli răspunsurile de care ai nevoie. Indiferent de ce susțin cei din jur, știi despre tine că ești o persoană caldă și sufletistă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Dacă ești într-o relație, vei lăsa impresia că ești foarte posesivă și extrem de geloasă. Ai grijă la consecințele pe termen lung al unui astfel de comportament. Acasă, în familie, este locul unde alegi să te retragi când nimic din ceea ce faci nu te mai mulțumește.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Ambianța din relație nu e foarte placută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică întru totul. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Dacă ești singură, astăzi nu este o zi foarte bună pentru a avea întâlniri romantice.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 aprilie 2018

Astăzi reușești să ieși din ascunzătoare din ce în ce mai mult. Reușești să scapi de gândurile sumbre care te-au ținut în spate în ultima perioadă. Te simți mult mai bine în această nouă postură. Urmărești să-ți îndeplinești dorințele și să nu îți mai pui singură piedici.
Articole astro