Horoscopul zilei de 6 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 septembrie 2020

În plan personal ajungi foarte ușor la plictiseală deoarece nu ești determinată sau pregătită să descoperi ceea ce simte cel de lângă tine. Mai mult decât atât, nici partenerii romantici pe care îi ai nu te motivează să faci asta. Această situație în care te afli îți acaparează astăzi rațiunea și concentrarea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Te implici mai mult în explorarea vieții erotice. Îți dai seama că nu ai ajuns să cunoști foarte bine nevoile pe care le ai în acest sector al vieții. În plan profesional, demersurile pe care le faci sunt suficiente pentru îndeplinirea obiectivelor creionate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Ești într-o căutare continuă în ceea ce privește siguranța afectivă. Ai senzația că stai cu lupa pe cei din jur pentru a vedea dacă sunt capabili să îți ofere confortul de care ai nevoie. Din păcate, direcția spre care te orientezi este greșită. Tu ești singura responsabilă de tot ceea ce reprezintă viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Chiar dacă provocările de care ai parte te solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața ta. Uneori te simți mult prea constrânsă de anumite persoane pentru a face anumite alegeri. Acest mod de a acționa te dezechilibrează din punct de vedere decizional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Pentru persoanele focusate doar pe carieră, aceasta pare a fi o zi ideală pentru a îndeplini obiective. Chiar dacă acasă ai sau nu un partener care te așteaptă, nu alegi să faci compromisuri care să vizeze viața profesională. Aceasta este singura constantă din viața ta. Ai nevoie să rămâna la fel.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Viața ta socială ”prinde aripi” pe parcursul acestei zile. Te bucuri de momente calme alături de o bună prietenă și îți reiei o parte din activitățile cu care erai obișnuită înainte de a fi mamă. Noul început de care ai parte este provocator în sine, dar te ajută să te cunoști și din altă perspectivă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Pe parcursul acestei zile este indicat să te lași dusă de val. Chiar dacă intențiile pe care le ai nu ajung întotdeauna să se materializeze, rămâi la fel de încrezătoare. Pentru a reuși să îți atingi obiectivele în plan profesional, alegi să acționezi neconvențional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Deși evenimentele care vor avea loc astăzi le vei simți ca fiind ostile pentru tine, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană, mai ales atunci când vorbim despre tot felul de bariere autoimpuse. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Ambițiile și visurile pe care le ai te ajută să rămâi concentrată pe anumite obiective, indiferent de cee ce se întâmplă în jurul tău. Pentru a reuși să ajungi acolo unde visezi, mai ales în această perioadă este nevoie de focusare susținută.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Gravitatea unor probleme cu care te confrunți în această perioadă te îndepărtează de anumite persoane. Deși ai așteptări mult prea mari de la cei din jur, ești conștientă că anumite relații din viața ta chiar nu îți oferă ceea ce ai tu nevoie. Fă loc pentru a cunoaște alți oameni!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 septembrie 2020

Un nou eșec nu aduce nimic nou în viața ta. Totuși acum ești pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca persoană, și îndeosebi ca femeie. Toți membrii familiei, inclusiv tu, acționați astăzi imprudent și impulsiv.  
Articole astro