Horoscopul zilei de 6 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor tale. Pe celălalt plan, cariera te provoacă intens zi de zi. Tot ceea ce trăiești din punct de vedere profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități și competențe, dar te face și să îți adresezi tot felul de întrebări cu privire la cariera pe care ți-ai ales-o.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Prietenii își pun mereu încrederea în tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Tonusul tău psihic nu poate fi niciodată imbatabil de activitatea intensă de care ai parte zi de zi. Lucrurile din viața ta sunt foarte bine organizate. Știi întotdeauna care sunt pașii pe care urmează să îi faci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Uneori ai senzația că vorbești prea mult despre propriile sentimente și pierzi din vedere lucrurile esențiale. Fiecare dintre cei cu care interacționezi la birou au capacitatea de a vedea dincolo de aparențe, dar asta nu înseamnă neapărat că și decid să o facă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Evenimentele din jurul tău au o notă de jovialitate și multă voie bună. Comunicarea în plan social este importantă pentru statutul tău, dar asta nu înseamnă că trebuie să devii intrusivă în raport cu anumite aspecte. Atunci când o relație profesională ia sfârșit, este important să închei într-un mod politicos comunicarea cu persoana în cauză.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă, mai ales în plan personal. Lucrurile îți sunt neclare în ceea ce privește sentimentele pe care le ai pentru cel de lângă tine. Chiar dacă relația pare că se dezvoltă de la o zi la alta, tu nu simți împlinirea la care visezi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Indiferent că ai sau nu susținere din partea celor din jur, tu ai nevoie de timp pentru a fi mai încrezătoare în tot ceea ce trăiești. Capacitatea ta de a fi un adevărat ”cameleon” în ceea ce privește relațiile interpersonale te recomandă în ocuparea unor poziții de coordonare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Niciodată nu ai fost de acord cu negarea propriilor sentimente, oricât de dificilă era postura în care te aflai. În prezent încă suferi din cauza alegerilor pe care le-ai făcut de-a lungul timpului. Totuși acum reușești să vezi lucrurile cu mai multă claritate și asumare. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Chiar dacă provocările din plan profesional te solicită psihic și emoțional, ești conștientă că acestea aduc schimbarea în viața ta. Uneori te simți mult prea constrânsă de anumite persoane pentru a face anumite alegeri. Indiferent de cum încerci să motivezi asta, tu ești singura vinovată că acest lucru se întâmplă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Încrederea în propria persoană contează foarte mult pentru tine. În momentele tensionate prin care vei trece, aceasta te va ghida și te va ajuta să alegi în favoarea propriului confort psihic. La birou, astăzi vei reuși să te sustragi din fața unor conflicte dure dintre colegi. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât ți-ai fi imaginat. A vorbi deschis despre propriile emoții a devenit imperios necesar în raport cu anumite persoane.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Deși tu nu ești o persoană retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional pentru a-i proteja pe cei din jur de firea ta explozivă. Atunci când cei dragi sunt atacați de terțe persoane, ești prima care are o replică în raport cu atitudinea pe care o au. Nu poți să rămâi impasibilă în fața nedreptăților.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 septembrie 2019

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Ești distrasă de toate proiectele pe care le ai în desfășurare și uiți cu desăvârșire să suni anumite persoane dragi. Deși îți asumi o parte din vină, nu consideri că o astfel de dinamică a relațiilor cu cei din jur este ceea ce te împlinește.
Articole astro