Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Chiar dacă susții cu vehemență că tot ceea ce faci este spre binele familiei, încearcă să îți analizezi acțiunile și din altă perspectivă. Este posibil să descoperi lucruri interesante atât despre tine, cât și despre dinamica celor mai importante relații din viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Nimic din ceea ce faci nu este pus sub semnul îndoielii de către persoana iubită. Încrederea pe care ți-o oferă este tot ceea ce ai nevoie pentru a simți iubirea sa. Deși la birou nu mai ești provocată pentru a excela, ceea ce faci nu a ajuns să îți displacă așa cum te așteptai.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Anumite persoane din viața ta sunt ca o sursă de energie negativă inestimabilă. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care se întâmplă. Te așteaptă o zi dificilă din punct de vedere emoțional. În plan social îți pui o mască care te face să adopți un comportament dur și evaziv. Cei dragi ajung chiar să nu te recunoască.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Îți place să te lași condusă de ceea ce simți. Consideri că acesta este modul tău personal de a acționa, indiferent de situația în care te afli. A fi autentic este pentru tine o valoare socială și morală de care nu te vei dezice nicioadată. La birou se anunță a fi o zi destul de dificilă din cauza noilor reguli implementate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Din fericire, ai în jurul tău doar oameni fideli și devotați și pe care te poți baza în orice context. Familia pare uneori că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îţi trăieşti viaţa. Cu toate astea, te ții departe de cei dragi deoarece alegi doar să le respecți opinia și nimic mai mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Îți place armonia și vei acționa mereu în acest sens. Chiar și în situațiile tensionate și când simți cu toată ființă că trebuie să îți expui punctul de vedere, alegi să te înfrânezi. Nu vrei să dai nimănui șansa de a se întoarce împotriva ta din cauza unor conflicte nesemificative.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Te doare respingerea anumitor persoane, dar reușești să integrezi cu maturitate această emoție. Nu mai alegi să trăiești în umbra propriilor sentimente. Acesteau ți-au condus acțiunile pentru o lungă perioadă de timp. În plan profesional reușești să te remarci în fața unor persoane cheie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Evenimentele neplăcute din ultima periodă te-au acaparat din punct de vedere emoțional. În astfel de momente te lași condusă de furie și neputință. La birou ai început să fii mai autoritară în raport cu cei cu care lucrezi. Așa consideri tu că te vei face auzită.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Este posibil ca, într-un final, întrebările tale să primească răspunsurile de care ai nevoie pentru ca viața ta să își urmeze cursul. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi. Cu toate astea, sunt situații care te vor ”resuscita” destul de mult. Nu poți rămâne indiferentă în fața suferinței celor din jur. Știi foarte bine acest lucru despre tine. La birou tensiunea între colegi își face simțite efectele negative încă de la primele ore ale dimineții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 septembrie 2018

Deși te concentrezi mai mult pe propriile nevoi, încerci să arăți compasiune pentru cei care trec prin momente dificile. Nesiguranța care reiese din acțiunile tale este percepută ca vulnerabilitate de acele persoane care nu își doresc ca tu să reușești.
Articole astro