Horoscopul zilei de 6 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Din păcate, pe parcursul acestei zile ești nevoită să interacționezi cu acele persoane care au ”darul” de a te provoca într-un sens negativ. Majoritatea acțiunilor pe care le vei face cu siguranță le vei regreta. Indiferent de ceea ce trăiești peste zi, seara te bucuri de compania persoanei iubite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Astăzi îți dai seama care este motivul principal din cauza căruia viața pe care o ai este banală. Profesional, o să schimbi puțin modul de lucru, iar în plan personal, ești mult mai pregătită de orice compromis pe care este nevoie să îl faci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și în echilibru având în vedere lucrurile care se întâmplă. Te așteaptă o zi dificilă din punct de vedere emoțional. În plan social îți pui o mască care te face să adopți un comportament dur și evaziv. Cei dragi ajung chiar să nu te recunoască.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Poziția astrelor din această perioadă aduce în casa zodiei tale destul de mult haos. Chiar dacă îți începi ziua cu o mentalitate diferită și ”ajustată” noilor provocări de care ai parte, îți dai seama că acest lucru nu este suficient pentru a obține tot ceea ce îți dorești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Această zi promite multe, dar trebuie să fii și tu receptivă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Apropierea emoțională pe care o simți în raport cu o persoană dragă te ajută să găsești în tine noi resurse energetice.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Gândul că este important să îți planifici viitorul, te blochează. Ai renunțat de mult timp să îți mai faci planuri deoarece imprevizibilul va face mereu parte din viața ta. Această zi îți oferă noi motive pentru a rămâne focusată doar pe oamenii sau activitățile care te împlinesc emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Deși tu nu ești retrasă și introvertită, în această perioadă mult prea agitată din viața ta alegi totuși să o faci forțat și rațional. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Căutând mereu stabilitate sentimentală, ajungi să iei decizii impuse de starea de panică pe care o trăiești. Trebuie să fii îndeajuns de înțeleaptă încât să înțelegi exact de ceea ce ai nevoie pentru a fi fericită. Cariera ta trece print-un moment decisiv. Ai grijă de poziția pe care ți-o asumi în această situație!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Îți place să te lași condusă de ceea ce simți. Consideri că acesta este modul tău personal de a acționa, indiferent de situația în care te afli. A fi autentic este pentru tine o valoare socială și morală de care nu te vei dezice nicioadată. La birou se anunță a fi o zi destul de dificilă din cauza noilor reguli implementate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Nimic din ceea ce faci nu este pus sub semnul îndoielii de către persoana iubită. Încrederea pe care ți-o oferă este tot ceea ce ai nevoie pentru a simți iubirea sa. Deși la birou nu mai ești provocată pentru a excela, ceea ce faci nu a ajuns să îți displacă așa cum te așteptai.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Anumite persoane din viața ta sunt ca o sursă de energie negativă inestimabilă. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 octombrie 2020

Încrederea în propria persoană contează foarte mult pentru tine. În momentele tensionate prin care vei trece, aceasta te va ghida și te va ajuta să alegi în favoarea propriului confort psihic. La birou, astăzi vei reuși să te sustragi din fața unor conflicte dure dintre colegi. 
Articole astro