Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Majoritatea deciziilor pe care le iei sunt ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate, reușita este un real succces pentru tine. Ziua aceasta îți oferă contextele potrivite pentru a simți armonia care te înconjoară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Firea ta independentă și exuberantă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. Oportunitățile din plan profesional sunt binevenite pentru o persoană atât de vivace ca tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 octombrie 2020

În anumite interacțiuni sociale disimulezi destul de mult pentru a avea timpul necesar să te retragi în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale deoarece te îndepărtează de cei dragi și de propriile visuri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Limitele emoționale pe care le impui sunt dintre cele mai clare. Deși sunt persoane care încearcă să le ignore, comportamentul tău defensiv este determinant în acest sens. În anumite conflicte care vor avea loc astăzi te lași condusă într-un mod brutal de tot ceea ce îți debitează gândurile. Renunți cu totul la aparențe.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru tine. Atmosfera tensionată de la birou accentuează diferențele de opinie dintre colegi. Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Atunci când intri în contact cu ”persoanele nepotrivite” pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația negativă care te înconjoară. Ai nevoie de intimitate, iar mulți din viața ta se pare că nu înțeleg acest lucru sau pur și simplu îl ignoră.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Primești foarte mult sprijin și înțelegere din partea celor din jur. Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru tine. Cu toate astea, tu iei toate lucrurile din jur de care ai parte ca și cum ți se cuvin.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Încă de la începutul zilei vei oscila între teamă, frustrare și blocaj emoțional. Mai multe situații în care te vei afla te determină să începi un proces de introspecție. Indiferent de starea de spirit a celor din jur, tu rămâi rezervată și temătoare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine. Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți sunt profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Toate acțiunile pe care le întreprinzi fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Te gândești tot mai serios să renunți la o parte din lucrurile personale pentru a-i vedea zâmbind pe cei în nevoie. Tot ceea ce faci în perioada care urmează te ajută să dai un nou sens propriei vieți. De fapt, acesta este și ”obiectivul” inconștientului tău. Trebuie doar să te lași ghidată.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 octombrie 2020

Este dreptul tău să îți întorci privirea din fața lucrurilor evidente atât timp cât nu te simți încă pregătită să le integrezi în viața ta. Majoritatea celor care te judecă o fac doar prin prisma invidiei sau a geloziei. Nu le da curs sau crezare!
Articole astro