Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Pe parcursul acestei zile este indicat să te lași dusă de val. Chiar dacă intențiile pe care le ai nu ajung întotdeauna să se materializeze, rămâi la fel de încrezătoare. Pentru a reuși să îți atingi obiectivele în plan profesional, alegi să acționezi neconvențional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Nu ești o persoană norocoasă din fire. Într-o anumită situație în care te vei afla astăzi îți dai seama că acesta este motivul principal din cauza căruia viața pe care o ai este dificilă și extenuantă. Îți dorești ca unele lucruri să se întâmple de la sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Firea ta mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de un stil de viață haotic. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de superiori.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere personal. Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. În mijlocul celor dragi reușești să te reculegi și să reiei lupta cu toate provocările de zi cu zi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Deși evenimentele care vor avea loc astăzi le vei simți ca fiind ostile pentru tine, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană, mai ales atunci când vorbim despre tot felul de bariere autoimpuse. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Acționezi doar în funcție de starea pe care o ai și asta îi rănește pe cei din jur. Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai în raport cu anumite aspecte, iau amploare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în această perioadă din viața ta. Nu ești dispusă să dai explicații celor din jur, preferi să petreci mai mult timp singură și te sustragi din orice context social. Starea ta psihică te face să fii o persoană vulnerabilă în ochii celorlați.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Gravitatea unor probleme cu care te confrunți în această perioadă te îndepărtează de anumite persoane. Deși ai așteptări mult prea mari de la cei din jur, ești conștientă că anumite relații din viața ta chiar nu îți oferă ceea ce ai tu nevoie. Fă loc pentru a cunoaște alți oameni!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Ești într-o căutare continuă în ceea ce privește siguranța afectivă. Ai senzația că stai cu lupa pe cei din jur pentru a vedea dacă sunt capabili să îți ofere confortul de care ai nevoie. Din păcate, direcția spre care te orientezi este greșită. Tu ești singura responsabilă de tot ceea ce reprezintă viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Un nou eșec nu aduce nimic nou în viața ta. Totuși acum ești pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca persoană. Toți cei din familie, inclusiv tu, acționați imprudent și impulsiv.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Esti obișnuită cu deziluziile în dragoste. Deși partenerul îți oferă tot ceea ce ai nevoie în plan emoțional, totuși nu te simți împlinită. Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat în anumite contexte sociale, dar asta nu îți garantează succesul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 octombrie 2019

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Jupiter. Astrele au știut dintotdeauna să te ghideze. Cele mai bune alegeri pe care le iei astăzi te vor ajuta să atingi o serie de obiective personale.
Articole astro