Horoscopul zilei de 6 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Te implici mai mult în explorarea vieții erotice. Îți dai seama că nu ai ajuns să cunoști foarte bine nevoile pe care le ai în acest sector al vieții. În plan profesional, demersurile pe care le faci sunt suficiente pentru îndeplinirea obiectivelor creionate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 octombrie 2018

În plan personal, ajungi foarte ușor la plictiseală deoarece nu ești determinată sau pregătită să descoperi ceea ce simte cel de lângă tine. Mai mult decât atât, nici partenerii romantici pe care îi ai nu te motivează să faci asta. Această situație în care te afli îți acaparează astăzi rațiunea și concentrarea.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Mediul social este destul de ostil pentru o persoană atât de sensibilă ca tine. Trebuie să fii în permanență înconjurată de persoane de încredere pentru a nu simți că te pierzi cu totul în vacarmul societății. Ești de părere că sfaturile pe care le primești de la cei dragi sunt destul de dificil de pus în aplicare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Acasă, în familie, reușești să fii autentică. Acolo nu ai nevoie de acceptare deoarece știi că o ai necondiționat. Această stare de fapt o cauți cu disperare și în toate celelalte relații pe care le ai. Din păcate, așteptările tale nu sunt realiste.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Pe parcursul acestei zile este indicat să te lași dusă de val. Chiar dacă intențiile pe care le ai nu ajung întotdeauna să se materializeze, rămâi la fel de încrezătoare. Pentru a reuși să îți atingi obiectivele, de orice fel, alege să acționezi neconvențional.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Ești nesigură cu privire la o anumită persoană din viața ta. Deși viața vă aduce mereu aproape una de cealaltă, nu reușești să te lași dusă de val și să îți asculți inima. Îți este frică că vei fi din nou rănită. În această zi este important să te organizezi pentru a te putea ține de programul încărcat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Evenimentele neplăcute din ultima perioadă te-au acaparat din punct de vedere emoțional. În astfel de momente te lași condusă de furie și neputință și de multe ori acționezi greșit, neluând în considerare riscurile. Situațiile dificile din trecutul tău trebuie să te motiveze să fii mai bună în tot ceea ce faci în prezent.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă, mai ales în plan personal. Lucrurile îți sunt neclare în ceea ce privește sentimentele pe care le ai pentru cel de lângă tine. Ai nevoie de timp pentru a fi mai încrezătoare în tot ceea ce trăiești.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Într-o relație, deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, reușești să îți exprimi sentimentele într-un mod spontan. Atunci când te lași condusă de ceea ce simți, ești capabilă să atingi un potențial extraordinar chiar și în plan profesional. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Deși nu o să-ți placă să recunoști acest lucru, aparențele vor conta destul de mult în cadrul unui context social în care te vei afla astăzi. Majoritatea deciziilor pe care le iei te îndeamnă de la spate să aduci modificări substanțiale propriului sistem de valori.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie de spectatori sau oameni care nu au nicio legătură reală cu tine care să încerce să îți dea sfaturi. Te sustragi din fața unor astfel de intenții deoarece nu ai crezut niciodată că te pot ajuta în vreun fel.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 octombrie 2018

Ideea de aventură este ceva ce te atrage în mod constant. Firea ta mult prea calculată te îndeamnă totuși să te privezi de un astfel de stil de viață. Cu toate astea, în toate lucrurile mici de care ai parte zi de zi găsești fericirea în starea ei pură.
Articole astro