Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care se întâmplă. Te așteaptă o zi dificilă din punct de vedere emoțional. În plan social îți pui o mască care te face să adopți un comportament dur și evaziv. Cei dragi ajung chiar să nu te recunoască.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Rămâi calmă și rezervată atunci cand vine vorba de viitorul tău sentimental. La locul de muncă ai de făcut câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătați statutul profesional. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să profite de momentele tale de slăbiciune! 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Modul în care alegi să integrezi experiențele mai puțin fericite pe care le trăiești te ajută să descoperi că propriile limite sunt extrem de flexibile. Nevoia de a te odihni mai mult te face să anulezi de multe ori planurile stabilite, dar propriul confort este mai important.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

În cadrul colectivului de la birou te simți dată la o parte într-un mod destul de ostentativ și inexplicabil. Deși cauți un răspuns în acest sens, nu vei iniția nicio discuție cu cei vizați. Dacă ești într-o relație, această zi aduce seninătate și armonie pentru tine și partener.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Strategia profesională după care te ghidezi va da greș în anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou. Deși știi despre tine că acest eșec nu va face decât să te motiveze și mai mult, se pare că cei din jur sunt îngrijorați pentru tine. Nu îi lăsa să îți influențeze acțiunile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Poziția astrelor din această perioadă aduce în casa zodiei tale destul de mult haos. Chiar dacă îți începi ziua cu o mentalitate diferită și ajustată noilor provocări de care ai parte, îți dai seama că acest lucru nu este suficient pentru a obține tot ceea ce îți dorești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Intrigile care se țes în jurul tău continuă să te surprindă. Abilitatea unora de a inventa lucruri și de a vorbi de rău pe cei cărora nu le sunt pe plac, este de-a dreptul uimitoare. Conjunctura Marte - Jupiter te provoacă să scoți la suprafață resentimente demult uitate și uneori te lași condusă de furia de moment.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Ești mai dedicată relațiilor interpersonale și îți dai seama de importanța pe care o are în viața ta cel cu care trăiești zi de zi. Începi să te implici mai mult în legătura dintre voi. Îți dai seama că este nevoie ca tu să începi să faci unele mici compromisuri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Agitația și confuzia pe care le resimți de ceva timp te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune că se întâmplă același lucru și pe plan sentimental.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Recunoști că îți este greu să treci peste eșecurile profesionale de care ai avut parte în ultima perioadă. Astăzi însă, energia planetelor îți induce o stare de spirit pozitivă. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Deși tu nu ești retrasă și introvertită, în această perioadă mult prea agitată din viața ta alegi totuși să o faci forțat și rațional. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 noiembrie 2020

Promisiunile făcute propriei persoane abia acum prind contur. Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Astăzi te vei afla pe ”muchie de cuțit”, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.
Articole astro