Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional. Sunt multe contexte în care alegi o astfel de atitudine pentru a nu fi înțeleasă greșit de către cei din jur. Din păcate, acest comportament te ”anulează” ca persoană și este riscant.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Lucrurile decurg surprinzător de bine raportat la așteptările pe care le ai. Mai mult, îți dai seama cât de mult s-a schimbat în bine starea ta de spirit în ultima perioadă. Astăzi debordezi de energie și din aceasta cauză este posibil să fii obositoare pentru toți cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Te doare respingerea anumitor persoane, dar reușești să integrezi cu maturitate această emoție. Nu mai alegi să trăiești în umbra propriilor sentimente. Acestea ți-au condus acțiunile pentru o lungă perioadă de timp. În plan profesional reușești să te remarci în fața unor persoane cheie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi. Cu toate astea, sunt situații care te vor ”resuscita” destul de mult. Nu poți rămâne indiferentă în fața suferinței celor din jur. Știi foarte bine acest lucru despre tine. La birou tensiunea între colegi își face simțite efectele negative încă de la primele ore ale dimineții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Incidența regretelor în raport cu deciziile luate în trecut este destul de mare. Gravitatea unor probleme cu care te confrunți în această perioadă te face să fii o persoană vulnerabilă în ochii celorlați. Pentru tine, acesta este ultimul lucru pe care ți-l dorești, dar se pare că este ceva ce nu poți controla.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Crezi cu tărie în puterea ta de autovindecare și nu ai nevoie de compasiunea nimănui. Ai nevoie doar de timp. Privești cu melancolie către trecut și chiar dacă anumite frânturi din viața de atunci îți dau fiori, știi că acum ești exact acolo unde îți doreai să ajungi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Niciodată nu ai fost de acord cu negarea propriilor sentimente. Din păcate, de multe ori ai ales acest tip de comportament. În prezent încă suferi din cauza alegerilor pe care le-ai făcut de-a lungul timpului. Totuși, acum reușești să vezi lucrurile cu mai multă claritate.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Lucrurile îți sunt neclare în ceea ce privește sentimentele pe care le ai pentru cel de lângă tine. Ai nevoie de timp pentru a fi mai încrezătoare în tot ceea ce trăiești. Evenimentele neplăcute din ultima periodă te-au acaparat din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Prietenii își pun mereu încrederea în tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Poziția de lider pe care ți-ai adjudecat-o în rândul lor se datorează firii protective și altruiste care te caraterizează. Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă, mai ales în plan personal.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Evenimentele confuze trăite în ultima periodă te-au acaparat din punct de vedere emoțional. În astfel de momente te lași condusă de furie și neputință. La birou ai început să fii mai autoritară în raport cu cei cu care lucrezi. Așa consideri tu că te vei face auzită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 noiembrie 2019

Nu te grăbi să dai uitării lucrurile care nu fac sens în mintea ta. Este posibil ca, într-un final, întrebările tale să primească răspunsurile de care ai nevoie pentru ca viața ta să își urmeze cursul. Dă-ți voie să simți durerea pentru a te putea ulterior elibera de ea.
Articole astro