Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Căutând mereu stabilitate sentimentală, ajungi să iei decizii impuse de starea de panică pe care o trăiești. Trebuie să fii îndeajuns de înțeleaptă încât să înțelegi exact de ceea ce ai nevoie pentru a fi fericită. Cariera ta trece print-un moment decisiv. Ai grijă de poziția pe care ți-o asumi în această situație!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Încrederea în propria persoană contează foarte mult pentru tine. În momentele tensionate prin care vei trece, aceasta te va ghida și te va ajuta să alegi în favoarea propriului confort psihic. La birou, astăzi vei reuși să te sustragi din fața unor conflicte dure dintre colegi. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Onestitatea de care dai dovadă îi atrage pe oameni de partea ta. În această perioadă, dragostea este punctul central al vieții tale. Te simți tot mai îndrăgostită și entuziastă în raport cu tot ceea ce trăiești alături de cel iubit. Relația actuală reprezintă pentru tine cea mai importantă împlinire.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional pentru a-i proteja pe cei din jur de firea ta explozivă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Ești extrem de fericită cu tot ceea ce se întâmplă în relația ta. Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor tale. Pe celălalt plan, cariera te provoacă intens zi de zi. Tot ceea ce trăiești din punct d evedere profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități și competențe.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Ești mai dedicată relațiilor interpersonale și îți dai seama de importanța pe care o are în viața ta cel cu care trăiești zi de zi. Îți dai seama că este nevoie ca tu să faci unele mici compromisuri pentru ca fluiditatea legăturii dintre voi să rămână la fel.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Rămâi calmă și rezervată atunci cand vine vorba de viitorul tău sentimental. La locul de muncă ai de făcut câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătați statutul profesional. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să profite de momentele tale de slăbiciune! 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Acasă, în familie, reușești să fii autentică. Acolo nu mai ”fugi” după acceptare deoarece știi că o ai necondiționat. Mediul social este destul de ostil pentru o persoană atât de sensibilă ca tine. Trebuie să fii în permanență înconjurată de persoane de încredere.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Strategia profesională după care te ghidezi va da greș în anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou. Deși știi despre tine că acest eșec nu va face decât să te motiveze și mai mult, se pare că cei din jur sunt îngrijorați pentru tine. Nu îi lăsa să îți influențeze acțiunile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Din păcate, pe parcursul acestei zile ești nevoită să interacționezi cu acele persoane care au ”darul” de a te provoca într-un sens negativ. Majoritatea acțiunilor pe care le vei face cu siguranță le vei regreta. Indiferent de ceea ce trăiești peste zi, seara te bucuri de compania persoanei iubite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

În cadrul colectivului de la birou te simți dată la o parte într-un mod destul de ostentativ și inexplicabil. Deși cauți un răspuns în acest sens, nu vei iniția nicio discuție cu cei vizați. Dacă ești într-o relație, această zi aduce seninătate și armonie pentru tine și partener.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 noiembrie 2018

Plănuiești totul cu multă minuțiozitate și dedicare. Toți cei din viața ta se bucură întotdeauna de frumoasele evenimente care ”ies” de pe mâna ta. Atunci când vine vorba de lucrurile pe care le faci din plăcere, cu siguranță pasiunea ta este întru totul molipsitoare pentru cei din jur.
Articole astro