Horoscopul zilei de 6 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 martie 2021

Un nou eșec nu aduce nimic nou în viața ta. Totuși acum ești pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca persoană. Toți cei din familie, inclusiv tu, acționați imprudent și impulsiv.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 martie 2021

Incidența regretelor în raport cu deciziile luate în trecut este destul de mare. Gravitatea unor probleme cu care te confrunți în această perioadă te face să fii o persoană vulnerabilă în ochii celorlați. Pentru tine, acesta este ultimul lucru pe care ți-l dorești, dar se pare că este ceva ce nu poți controla.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 martie 2021

Nu te grăbi să dai uitării lucrurile care nu fac sens în mintea ta. Este posibil ca, într-un final, întrebările tale să primească răspunsurile de care ai nevoie pentru ca viața ta să își urmeze cursul. Dă-ți voie să simți durerea pentru a te putea ulterior elibera de ea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 martie 2021

Ai senzația că ”stai cu lupa” pe cei din jur pentru a vedea dacă sunt capabili să îți ofere confortul de care ai nevoie. Din păcate, direcția spre care te orientezi este greșită. Tu ești singura responsabilă de tot ceea ce reprezintă viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 martie 2021

Astăzi, în ultimă instanță, decizi să preiei din nou coordonarea unui proiect important, chiar dacă nu ți se pare potrivit să o faci. Deși nu îți dai seama de acest lucru, ești destul de previzibilă în acțiuni. Limbajul tău nonverbal vorbește de la sine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 martie 2021

Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de-ale tale pentru a profita să te atace. Acest sfârșit de săptămână se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc în viața personală, de exemplu, sunt ca o piatră de temelie pentru starea ta de armonie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 martie 2021

Acasă, în familie, reușești să fii autentică. Acolo nu mai cauți ”acceptarea” sub toate formele ei. Știi că o ai necondiționat. Această stare de fapt o cauți cu disperare și în toate celelalte relații pe care le ai. Din păcate, așteptările tale nu sunt realiste.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 martie 2021

Ziua poate fi cu adevărat reușită dacă vei reuși să te organizezi mai bine și să nu mai lași haosul să te conducă. Chiar dacă în primele ore ale dimineții nu îți dai seama cu exactitate de dinamica care te înconjoară, mjlocul zilei te găsești mult mai conectată la tot ceea ce este în jurul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 martie 2021

Firea ta mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de un stil de viață haotic. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de superiori.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 martie 2021

Lași impresia celor din jur că ești într-o căutare continuă de oameni cu anumite valori morale. Corectitutudinea categorică este o caracteristică a personalității tale. Echipa din care faci parte la birou ajunge la rezultate excepționale având în vedere determinarea cu care se lucrează.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 martie 2021

Mai ales în anumite situații, nici tu, nici partenerul nu știți să vă exprimați trăirile. Acest impas emoțional în care vă aflați poate ajunge să dezechilibreze legătura dintre voi. Strategia profesională după care te ghidezi va da greș în anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 martie 2021

Profesional, o să schimbi puțin modul de lucru, iar în plan personal, ești mult mai pregătită de orice compromis pe care este nevoie să îl faci. În această perioadă, tot ceea ce ține de carieră îți oferă confort și împlinire.
Articole astro