Horoscopul zilei de 6 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 martie 2020

Ești într-o continuă căutare de răspunsuri, indiferent că este vorba despre planul personal sau cel profesional. Această zi aduce cu sine multe promisiuni în sfera carierei, însă drumul pe care este nevoie să îl parcurgi va fi presărat de provocări inedite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 martie 2020

În spatele așa-zișilor prieteni, se află de multe ori doar multe dezamăgiri. Modul în care tu resimți acest lucru în viața ta de zi cu zi este unul destul de intens deoarece ai crezut dintotdeauna în puterea prieteniei. Atunci când lucrurile îți scapă de sub control, îți place să știi că ai pe cine să te bazezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 martie 2020

În cadrul colectivului de la birou te simți dată la o parte într-un mod destul de ostentativ și inexplicabil. Indiferent de acest lucru, te focusezi doar pe propriile obiective, iar planurile profesional și personal nu ajung niciodată să se intercaleze la nivel energetic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 martie 2020

La birou ai început să fii mai autoritară în raport cu cei cu care lucrezi. Așa consideri tu că te vei face auzită. Din păcate, acest comportament defensiv atrage doar reacții negative din partea colegilor, iar ceea ce vor auzi superiorii despre tine nu te va ajuta cu noile obiective profesionale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 martie 2020

Ești mult prea concentrată pe setarea de bariere decât pe esența anumitor relații care chiar contează pentru tine. Te amăgești singură cu un astfel de comportament deoarece știi despre sine că nu vei putea sta deoparte dacă se vor întâmpla anumite lucruri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 martie 2020

Dinamica din viața de familie se va schimba destul de mult pe parcursul acestei zile. Comunicarea din plan personal se va îmbunătăți. Partenerul de viață este mai receptiv la nevoile tale și modul în care tu te exprimi este concret și elocvent. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 martie 2020

Deși partenerul îți oferă tot ceea ce ai nevoie în plan emoțional, nu te simți împlinită. Este ceva ce îți lipsește. Atunci când vine vorba de activitățile de zi cu zi, îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai alert pentru a nu îți ieși din ritm.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 martie 2020

Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoie. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 martie 2020

Intrigile care se țes în jurul tău continuă să te surprindă. Abilitatea unora de a inventa lucruri și de a vorbi de rău pe cei cărora nu le sunt pe plac, este de-a dreptul uimitoare. Conjunctura Soare-Jupiter te provoacă să scoți la suprafață resentimente demult uitate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 martie 2020

Ziua poate fi cu adevărat reușită dacă vei reuși să te organizezi mai bine și să nu mai lași haosul să te conducă. Chiar dacă în primele ore ale dimineții nu îți dai seama cu exactitate de dinamica care te înconjoară, mjlocul zilei te găsești mult mai conectată la tot ceea ce este în jurul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 martie 2020

Ziua de astăzi la birou va arăta incendiar. Toți colegii, inclusiv tu, acționați imprudent și impulsiv. Dorința de a te simți împlinită din punct de vedere emoțional devine din ce în ce mai acerbă.  Nu tot ceea ce ne este dat să trăim se află sub controlul fiecăruia dintre noi!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 martie 2020

La locul de muncă ai de făcut câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătați statutul profesional. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să profite de momentele tale de slăbiciune! Inspirația în orice sector al vieții este la cote mari pe parcursul întregii zile.
Articole astro