Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 martie 2019

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai. Este important pentru tine totuși să o faci. Ei chiar nu contează în acest context.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 martie 2019

Agitația și confuzia pe care le resimți de ceva timp te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune că se întâmplă același lucru și pe plan sentimental.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 martie 2019

Acasă, în familie, reușești să fii autentică. Acolo nu ai nevoie să cauți acceptare deoarece știi că o ai necondiționat. Mediul social este destul de ostil pentru o persoană atât de sensibilă ca tine. Pentru a nu îți pierde punctele de referință trebuie să fii în permanență înconjurată de persoane de încredere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 martie 2019

La locul de muncă ai de făcut câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătăți statutul profesional. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să profite de momentele în care îți expui vulnerabilitățile! Inspirația în orice sector al vieții este la cote mari pe parcursul întregii zile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 martie 2019

Obții destul de greu tot ceea ce îți propui și din această cauză ai senzația că te afli în prag de blocaj psihic. Nu te lăsa condusă de sentimentele confuze pe care le ai astăzi! Încearcă mereu să acționezi în funcție de aspectele emoționale de care ești absolut sigură.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 martie 2019

Nimic din ceea ce faci nu este pus sub semnul îndoielii de către persoana iubită. Încrederea pe care ți-o oferă este tot ceea ce ai nevoie pentru a simți iubirea sa. Deși la birou nu mai ești provocată pentru a excela, ceea ce faci nu a ajuns să îți displacă așa cum te așteptai.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 martie 2019

Statutul tău profesional te ajută să primești aprobarea celorlalți în cazul mai mulor proiecte pe care le coordonezi. Chiar dacă sunt mulți cei care respectă la tine doar acest statut, pe tine te interesează doar rezoluția. Niciodată nu alegi să îți explici acțiunile, mai ales în fața unor persoane pe care nu le consideri demne de acest lucru.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 martie 2019

Tentațiile sexuale de care ai parte la orice pas te fac să te întrebi dacă ceea ce trăiești în prezent în relația personală este și ceea ce îți dorești. Sunt multe contexte în care te simți anulată de acțiunile celor din jur, dar nu ai curajul să ripostezi. Încrederea în sine nu te ajută deloc în astfel de împrejurări.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 martie 2019

Drama se întoarce în viața ta. Oriunde întorci privirea ai senzația că totul este sumbru și ”nepământesc”. Ai nevoie de noi idei, noi cutume, noi puncte de referință pentru a simți că trăiești cu adevărat. Regulile nespuse care îți modelează comportamentul fac parte activă din viața ta și ești recunoscătoare pentru acest lucru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 martie 2019

Lucrurile nu sunt mereu simplu și ușor de obținut, cu atât mai mult în ceea ce te privește. Nu ești o persoană norocoasă din fire. Nu te lăsa condusă de sentimentele confuze pe care le ai. Încearcă mereu să acționezi în funcție de aspectele emoționale de care ești absolut sigură.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 martie 2019

Ești mai dedicată relațiilor interpersonale și îți dai seama de importanța pe care o are în viața ta cel cu care trăiești zi de zi. Începi să te implici mai mult în legătura dintre voi. Îți dai seama că este nevoie ca tu să începi să faci unele mici compromisuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 martie 2019

Mercur retrograd va fi destul de activ în zodia ta pentru următoarele trei săptămâni. Chiar dacă te simți în-afara oricărei situații pe care o trăiești, această postură de spectator te va ajuta să îți înțelegi anumite limite. La birou este nevoie de o atitudine mai diplomată pentru ca cei din jur să te asculte.
Articole astro