Horoscopul zilei de 6 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 mai 2021

Mediul social este destul de ostil pentru o persoană atât de sensibilă ca tine. Pentru a nu îți pierde punctele de referință trebuie să fii în permanență înconjurată de persoane de încredere. Inspirația în orice sector al vieții este la cote mari pe parcursul întregii zile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 mai 2021

Reacțiile pe care la ai uneori par a fi exagerate. Îți dai seama de asta prin modul în care cei din jur încearcă să te evite. Ești o persoană destul de virtuoasă și nu accepți concesii în destul de multe sectoare ale vieții tale. O inflexibilitate dusă la extrem te va îndepărta de cei dragi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 mai 2021

La locul de muncă ai de făcut câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătați statutul profesional. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să profite de momentele tale de slăbiciune! Inspirația în orice sector al vieții este la cote mari pe parcursul întregii zile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 mai 2021

Intrigile care se țes în jurul tău continuă să te surprindă. Abilitatea unora de a inventa lucruri și de a vorbi de rău pe cei cărora nu le sunt pe plac, este de-a dreptul uimitoare. Conjunctura Soare-Jupiter te provoacă să scoți la suprafață resentimente de demult uitate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 mai 2021

Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 mai 2021

Zilele acestea sunt definite de reușită și succes. Această parcă te readuce la viața prin prisma evenimentelor pe care le trăiești. Energia pe care o resimți este una puternică și definitorie atunci când este vorba de activitatea intensă de care ai parte zilnic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 mai 2021

Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi. Cu toate astea, sunt situații care te vor ”resuscita” destul de mult. Nu poți rămâne indiferentă în fața suferinței celor din jur. Știi foarte bine acest lucru despre tine. La birou tensiunea între colegi își face simțite efectele negative încă de la primele ore ale dimineții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 mai 2021

Încearcă să acorzi timp de înțelegere propriilor sentimente. Nimic din ceea ce trăiești nu este întâmplător, chiar dacă nu reușești să vezi care este direcția spre care te îndrepți. Simți nevoia de activitate intelectuală. Îți dorești să îți îndeplinești obiectivele pe care le ai și să proiectezi altele noi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 mai 2021

Evenimentele neplăcute din ultima perioadă te-au acaparat din punct de vedere emoțional. În astfel de momente te lași condusă de furie și neputință și de multe ori acționezi greșit, neluând în considerare riscurile. Situațiile dificile din trecutul tău trebuie să te motiveze să fii mai bună în tot ceea ce faci în prezent.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 mai 2021

Te implici mai mult în explorarea vieții erotice. Îți dai seama că nu ai ajuns să cunoști foarte bine nevoile pe care le ai în acest sector al vieții. În plan profesional, demersurile pe care le faci sunt suficiente pentru îndeplinirea obiectivelor creionate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 mai 2021

Ești într-o continuă căutare de răspunsuri, indiferent că este vorba despre planul personal sau cel profesional. Această zi aduce cu sine multe promisiuni în sfera carierei, însă drumul pe care este nevoie să îl parcurgi va fi presărat de provocări inedite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 mai 2021

Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional. Sunt multe contexte în care alegi o astfel de atitudine pentru a nu fi înțeleasă greșit de către cei din jur. Din păcate, acest comportament te ”anulează” ca persoană și este riscant.
Articole astro