Horoscopul zilei de 6 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 mai 2020

Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică. Onestitatea de care dai dovadă mereu atrage o mulțime de oameni în viața ta. În această perioadă, dragostea este punctul central al vieții tale deoarece ai foarte mare nevoie de susținerea partenerului.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 mai 2020

Alinierea de astăzi a planetelor îți face viața sentimentală mai interesantă. Totul în jurul tău se află sub o aură specială. Evenimentele care au loc la birou, de exemplu, sunt ca o piatră de temelie pentru cariera ta. Atunci când vine vorba de compromisuri, alegi să le faci cu ochii închiși.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 mai 2020

În ciuda efortului susținut pe care l-ai făcut în acest sens, acum ești pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca persoană. Ziua de astăzi la birou va arăta „incendiar”. Toți aveți ceva de spus, dar rar vă conformați regulilor care vi se impun.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 mai 2020

În plan personal, ajungi ușor la neîmplinire emoțională deoarece nu ești determinată sau pregătită să descoperi ceea ce simte cel de lângă tine. Mai mult decât atât, nici partenerii romantici pe care îi ai nu te motivează să faci asta. Această situație în care te afli îți acaparează astăzi gândurile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 mai 2020

Ai în gând mai multe schimbări în plan personal, dar trebuie să te consulți și cu partenerul de viață. Modul în care acesta se raportează întotdeauna la nevoile pe care le ai te ajută să te simți apreciată și acceptată cu tot ceea ce reprezinți ca femeie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 mai 2020

Deși rațional vorbind știi că sunt persoane care nu îți fac bine din punct de vedere emoțional, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi pentru a nu știu câta oară să rămâi în viața lor. În plan familial, trăiești o perioadă dificilă, tensionată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 mai 2020

Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor tale. Pe celălalt plan, cariera te provoacă intens zi de zi. Tot ceea ce trăiești din punct de vedere profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități și competențe, dar te face și să îți adresezi tot felul de întrebări cu privire la cariera pe care ți-ai ales-o.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 mai 2020

Lași impresia celor din jur că ești într-o căutare continuă de oameni cu anumite valori morale. Corectitutudinea categorică este o caracteristică a personalității tale. Echipa din care faci parte la birou ajunge la rezultate excepționale având în vedere determinarea cu care se lucrează.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 mai 2020

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai. Este important totuși să vorbești pentru sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 mai 2020

Mediul social este destul de ostil pentru o persoană atât de sensibilă ca tine. Pentru a nu îți pierde punctele de referință trebuie să fii în permanență înconjurată de persoane de încredere. Inspirația în orice sector al vieții este la cote mari pe parcursul întregii zile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 mai 2020

Reacțiile pe care la ai uneori par a fi exagerate. Îți dai seama de asta prin modul în care cei din jur încearcă să te evite. Ești o persoană destul de virtuoasă și nu accepți concesii în destul de multe sectoare ale vieții tale. O inflexibilitate dusă la extrem te va îndepărta de cei dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 mai 2020

Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare.
Articole astro