Horoscopul zilei de 6 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 mai 2019

Nici în această zi nu vei reuși să îți focusezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoie. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 mai 2019

Intrigile care se țes în jurul tău continuă să te surprindă. Abilitatea unora de a inventa lucruri și de a vorbi de rău pe cei cărora nu le sunt pe plac, este de-a dreptul uimitoare. Conjunctura Soare-Jupiter te provoacă să scoți la suprafață resentimente demult uitate și uneori te lași condusă de furia de moment.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 mai 2019

Ziua poate fi cu adevărat reușită dacă vei reuși să te organizezi mai bine și să nu mai lași haosul să te conducă. Chiar dacă în primele ore ale dimineții nu îți dai seama cu exactitate de dinamica care te înconjoară, mjlocul zilei te găsești mult mai conectată la tot ceea ce este în jurul tău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 mai 2019

Un nou eșec nu aduce nimic nou în viața ta. Totuși acum ești pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca persoană și ca profesionist. Ziua de astăzi la birou va arăta incendiar. Toți colegii, inclusiv tu, acționați imprudent și impulsiv.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 mai 2019

În cadrul colectivului de la birou te simți dată la o parte într-un mod destul de ostentativ și inexplicabil. Indiferent de acest lucru, te focusezi doar pe propriile obiective, iar planurile profesional și personal nu ajung niciodată să se intercaleze la nivel energetic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 mai 2019

Deși negi cu toată vehemența că ai mai multe ”măști” în plan social, cei care te cunosc cu adevărat nu au cum să o facă. Joci pe mai multe fronturi deodată și agresivitatea de care dai dovadă uneori îi îndepărtează de tine pe cei care poate și-ar dori să facă parte din viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 mai 2019

Capacitatea ta de a te adapta cu rapiditate situațiilor limită prin care treci este tot ceea ce ai nevoie pentru a reuși. Ziua se anunță a fi intensă în plan personal, tocmai de aceea primele ore ale dimineții alegi să le dedici propriei persoane, răsfățându-te cu mici plăceri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 mai 2019

Căutând mereu stabilitate sentimentală, ajungi să iei decizii impuse de starea de panică pe care o trăiești. Trebuie să fii îndeajuns de înțeleaptă încât să înțelegi exact de ceea ce ai nevoie pentru a fi fericită. Cariera ta trece print-un moment decisiv. Ai grijă de poziția pe care ți-o asumi în această situație!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 mai 2019

Onestitatea de care dai dovadă îi atrage pe oameni de partea ta. În această perioadă, împlinirea în plan personal este punctul central al vieții tale. Te simți tot mai îndrăgostită și entuziastă în raport cu tot ceea ce trăiești alături de cel iubit.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 mai 2019

Încrederea în propria persoană contează foarte mult pentru tine. În momentele tensionate prin care vei trece, aceasta te va ghida și te va ajuta să alegi în favoarea propriului confort psihic. La birou, astăzi vei reuși să te sustragi din fața unor conflicte dure dintre colegi. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 mai 2019

Chiar dacă susții cu vehemență că tot ceea ce faci este spre binele familiei, încearcă să îți analizezi acțiunile și din altă perspectivă. Este posibil să descoperi lucruri interesante atât despre tine, cât și despre dinamica celor mai importante relații din viața ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 mai 2019

Modul în care alegi să integrezi experiențele mai puțin fericite pe care le trăiești te ajută să descoperi că propriile limite sunt extrem de flexibile. Nevoia de a te odihni mai mult te face să anulezi de multe ori planurile stabilite, dar propriul confort este mai important.
Articole astro