Horoscopul zilei de 6 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 iunie 2018

Nostalgia și gândurile negative te doboară astăzi. Nu prea mai ai energie pentru a face față acestui mod de privi lucrurile. Tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal îți distrage atenția de la obiectivele carierei. Prietenii sunt chiar îngrijorați din cauza asta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 iunie 2018

Evenimentele neplăcute din ultima periodă te-au acaparat din punct de vedere emoțional. În astfel de momente te lași condusă de furie și neputință. La birou ai început să fii mai autoritară în raport cu cei cu care lucrezi. Așa consideri tu că te vei face auzită.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 iunie 2018

Nu te grăbi să dai uitării lucrurile care nu fac sens în mintea ta. Este posibil ca, într-un final, întrebările tale să primească răspunsurile de care ai nevoie pentru ca viața ta să își urmeze cursul. Dă-ți voie să simți până în măduva oaselor durerea pentru a te putea ulterior elibera de ea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 iunie 2018

Dacă ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi. Cu toate astea, sunt situații care te vor ”resuscita” destul de mult.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 iunie 2018

Momentele de pauză de la birou te lasă să reflectezi asupra propriei relații. Deși partenerul îți oferă tot ceea ce ai nevoie în plan emoțional, totuși nu te simți împlinită. Poate este vorba de așteptările nerealiste pe care le ai de la el.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 iunie 2018

Încă de dimineață ai o sentiment de neapartenență. Este ceva ce îți lipsește. Poate este vorba de ideea de nou sau poate totuși ai nevoie de mai multă libertate. Mintea ta debitează tot felul de gânduri aleatorii care ajung să îți consume energia într-un mod abrupt.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 iunie 2018

Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Cu toate astea, ești extrem de fericită cu tot ceea ce se întâmplă în relația ta. Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor și acest lucru te împlinește pe deplin.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 iunie 2018

Cariera te provoacă intens zi de zi. Tot ceea ce trăiești în plan profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități și competențe. Rămâi calmă și rezervată atunci când vine vorba de viitorul tău sentimental. Nimic nu te poate să îți pierzi mințile, la modul figurat vorbind.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 iunie 2018

La locul de muncă ai de făcut câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătați statutul profesional. Sentimentele tale legate de relația pe care o ai sunt în continuare confuze. Cu toate astea, natura ta romantică este exprimată în văzul tuturor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 iunie 2018

Te simți capabilă de lucruri mărețe astăzi, dar cu toate astea nu trebuie să acționezi haotic. Lucrurile se pot întoarce în defavoarea ta. Îți dai seama că este nevoie ca tu să începi să faci unele mici compromisuri în ceea ce privește relația personală.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 iunie 2018

Nu ești o persoană norocoasă din fire. Într-o anumită situație în care te vei afla astăzi îți dai seama că acesta este motivul principal din cauza căruia viața pe care o ai este dificilă și extenuantă. Îți dorești ca unele lucruri să se întâmple de la sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 iunie 2018

Pe parcursul acestei zile este indicat să te lași dusă de val. Chiar dacă intențiile pe care le ai nu ajung întotdeauna să se materializeze, rămâi la fel de încrezătoare. Pentru a reuși să îți atingi obiectivele în plan profesional, alegi să acționezi neconvențional.
Articole astro