Horoscopul zilei de 6 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 iulie 2020

Niciodată nu ai fost de acord cu negarea propriilor sentimente, oricât de dificilă era postura în care te aflai. În prezent încă suferi din cauza alegerilor pe care le-ai făcut de-a lungul timpului. Totuși acum reușești să vezi lucrurile cu mai multă claritate și asumare. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 iulie 2020

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât ți-ai fi imaginat. A vorbi deschis despre propriile emoții a devenit imperios necesar în raport cu anumite persoane.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 iulie 2020

Nostalgia și gândurile negative te doboară astăzi. Nu prea mai ai energie pentru a face față acestui mod de privi lucrurile. Tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal îți distrage atenția de la obiectivele carierei, mai ales că îți doreai să petreci ziua la birou.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 iulie 2020

Indiferent de reușitele de care ai parte, ceva îți lipsește. Poate este vorba de ideea de nou sau poate totuși ai nevoie de mai multă libertate de exprimare, atât în plan personal, cât și profesional. Explorează-ți mai mult viața interioară și lasă-te condusă de lucrurile pe care le descoperi!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 iulie 2020

Evenimentele neplăcute din ultima periodă te-au acaparat din punct de vedere emoțional. În astfel de momente te lași condusă de furie și neputință, iar acest tip de comportament duce la deteriorarea unor relații importante pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 iulie 2020

Viața ta socială ”prinde aripi” pe parcursul acestei zile. Te bucuri de momente calme alături de o bună prietenă și îți reiei o parte din activitățile cu care erai obișnuită înainte de a fi mamă. Noul început de care ai parte este provocator în sine, dar te ajută să te cunoști și din altă perspectivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 iulie 2020

Alinierea de astăzi a planetelor îți face viața sentimentală mai interesantă. Această zi se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc la birou sunt ca o piatră de temelie pentru cariera ta, chiar dacă nu știi exact ce anume vei alege să faci în continuare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 iulie 2020

La început de sătpămână ești distrasă de toate proiectele pe care le ai în desfășurare și uiți cu desăvârșire să îi suni pe cei dragi. Deși îți asumi o parte din vină, nu consideri că o astfel de dinamică a relațiilor cu cei din jur este ceea ce te împlinește. Ai nevoie să faci doar ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 iulie 2020

Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate. Indiferent de acțiunile celor din jur, tu alegi să rămâi fidelă propriilor emoții. ”Trădarea” acestora înseamnă pentru tine negarea propriului univers interior.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 iulie 2020

Astăzi te ții departe de orice fel de intrigi. Înainte de a face schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile pe care acestea le presupun. Noile începuturi sunt interesante, dau sunt și generatoare de anxietate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 iulie 2020

Crezi foarte mult în propriile capacități. Nimeni nu reușește să te ”debusoleze” sau să te facă să te îndoiești de deciziile pe care le iei. Faptul că alegi să taci sau să te retragi din fața conflictelor, denotă o maturitate emoțională cu care puțini oameni se pot lăuda.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 iulie 2020

A plănui în detaliu orice vacanță alături de cei dragi este pentru tine o sursă incontestabilă de încântare. Nimeni nu poate fi mai organizat sau mai chibzuit decât tine. Indiferent cum va decurge ziua, seara te va găsi pozitivă și zâmbitoare.
Articole astro