Horoscopul zilei de 6 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 iulie 2019

Deși îți asculți mereu inima, de astăzi alegi să nu o mai faci. Iei lucrurile ca atare și te dezici întru totul de toate interpretările pe le faci prin prisma naturii umane. Lași loc autenticității și libertății de exprimare, asa cum îți dorești și tu ca cei din jur să facă în raport cu tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 iulie 2019

Deși știi despre tine că orice eșec nu va face decât să te motiveze și mai mult, se pare că cei din jur sunt îngrijorați pentru tine. Nu îi lăsa să îți influențeze acțiunile. Din păcate, pe parcursul acestei zile ești nevoită să interacționezi cu acele persoane care au ”darul” de a te provoca într-un sens negativ.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 iulie 2019

Căutând mereu stabilitate sentimentală, ajungi să iei decizii impuse de starea de panică pe care o trăiești. Viața ta are nevoie de noi ”coordonate emoționale” pentru a nu mai transmite mesaje confuze celor din jur. Din păcate, o faci constant.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 iulie 2019

În raport cu anumiți oameni care contează pentru tine te simți dată la o parte într-un mod destul de ostentativ și inexplicabil. Dacă ești într-o relație, această zi aduce seninătate și armonie pentru tine și partener. Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 iulie 2019

Persoană iubită încearcă să te menajeze cu privire la numite probleme. Acest fapt te irită peste măsură. Plănuiești totul cu multă minuțiozitate și dedicare. Toți cei din viața ta se bucură întotdeauna de frumoasele evenimente care ”ies” de pe mâna ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 iulie 2019

Acum te simți pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca persoană. Ziua de astăzi de la birou va arăta incendiar. Toți colegii, inclusiv tu, acționați imprudent și impulsiv.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 iulie 2019

Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate. Indiferent de acțiunile celor din jur, tu alegi să rămâi fidelă propriilor emoții. ”Trădarea” acestora înseamnă pentru tine negarea propriului univers interior.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 iulie 2019

Astăzi, în ultimă instanță, decizi să preiei din nou coordonarea unui proiect important, chiar dacă nu ți se pare potrivit să o faci. Pentru tine această zi va fi plină de provocări intense. Seara te bucuri de cina romantică pregătită de persoana iubită. Știe întotdeauna să te surprindă!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 iulie 2019

Strategia profesională după care te ghidezi va da greș în anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou. Cu toate astea, atunci când vine vorba de lucrurile pe care le faci din plăcere, cu siguranță pasiunea ta este întru totul molipsitoare pentru cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 iulie 2019

Indiferent de reușitele de care ai parte, ceva îți lipsește. Poate este vorba de ideea de nou sau poate totuși ai nevoie de mai multă libertate de exprimare, atât în plan personal, cât și profesional. Explorează-ți mai mult viața interioară și lasă-te condusă de lucrurile pe care le descoperi!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 iulie 2019

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Te încântă atunci când atragi în viața ta oameni valoroși și te sperie destul de mult contrariul acestui fapt.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 iulie 2019

Ești mai dedicată relațiilor interpersonale și îți dai seama de importanța pe care o are în viața ta cel cu care trăiești zi de zi. Îți dai seama că este nevoie ca tu să faci unele mici compromisuri pentru ca fluiditatea legăturii dintre voi să rămână la fel.
Articole astro