Horoscopul zilei de 6 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 iulie 2018

Un nou eșec nu aduce nimic nou în viața ta. Totuși acum ești pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca și persoană. Ziua de astăzi la birou va arăta incendiar. Toți colegii, inclusiv tu, acționați imprudent și impulsiv.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 iulie 2018

Momentele de pauză de la birou te lasă să reflectezi asupra propriei relații. Deși partenerul îți oferă tot ceea ce ai nevoie în plan emoțional, totuși nu te simți împlinită. Este ceva ce îți lipsește. Poate este vorba de ideea de nou sau poate totuși ai nevoie de mai multă libertate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 iulie 2018

Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi forțat o astfel de atitudine. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare din punct de vedere intelectual.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 iulie 2018

Încearcă să nu te mai lași condusă de sugestiile pe care le au cei din jur. Tu trebuie să fii stăpână pe propriile emoții pentru a aduce în viața ta un plus de vitalitate și echilibru. Această zi te ajută, metaforic vorbind, să avansezi pe o treaptă în carieră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 iulie 2018

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Ești agresivă, te simți ”închegată” de tot ceea ce trăiești și uneori nu reușești să privești limpede evenimentele care au loc. Cariera te provoacă intens zi de zi și nu îți oferă libertatea de a alege.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 iulie 2018

Conjunctura Soare-Jupiter te provoacă să scoți la suprafață resentimente demult uitate. Te lași condusă de furia de moment. Jignești și regreți aproape instant consecințele propriilor acțiuni. Este important să îți regăsești echilibrul în plan emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 iulie 2018

Ești extrem de fericită cu tot ceea ce se întâmplă în relația ta în momentul de față. Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor. Acest lucru te împlinește pe deplin și îți oferă multe puncte de echilibru emoțional. Ceea ce trăiești în plan profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 iulie 2018

Trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. Din această cauză simți că trăiești un dezechilibru destul de profund. Armonia este imperioasă în viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 iulie 2018

Încearcă să acorzi timp de înțelegere propriilor sentimente. Nimic din ceea ce trăiești nu este întâmplător, chiar dacă nu reușești să vezi care este direcția spre care te îndrepți. Simți nevoia de activitate intelectuală. Îți dorești să îți îndeplinești obiectivele pe care le ai și să proiectezi altele noi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 iulie 2018

Prietenii își pun mereu încrederea în tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Tonusul tău psihic nu poate fi niciodată imbatat de activitatea intensă de care ai parte zi de zi. Lucrurile din viața ta sunt foarte bine organizate. Știi întotdeauna care sunt pașii pe care urmează să îi faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 iulie 2018

Energia pozitivă pe care o emani astăzi, este molipsitoare și pentru cei cu care lucrezi. Evenimentele din jurul tău au o notă de jovialitate și multă voie bună. Comunicarea în plan social este importantă pentru statutul tău profesional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 iulie 2018

Strategia profesională după care te ghidezi va da greș în anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou. Oamenii îți urmează instrucțiunile, chiar dacă nu îți înțeleg intenția. Ori pe tine nu asta te interesează. Pentru a avea garantat succesul, trebuie să existe transparență și profesionalism în tot ceea ce faci.
Articole astro