Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

Recunoști că îți este greu să treci peste eșecurile profesionale de care ai avut parte în ultima perioadă. Astăzi însă, energia planetelor îți induce o stare de spirit pozitivă. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

Deși tu nu ești retrasă și introvertită, în această perioadă mult prea agitată din viața ta alegi totuși să o faci forțat și rațional. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

Ești într-o căutare continuă în ceea ce privește siguranța afectivă. Ai senzația că stai cu lupa pe cei din jur pentru a vedea dacă sunt capabili să îți ofere confortul de care ai nevoie. Din păcate, direcția spre care te orientezi este greșită. Tu ești singura responsabilă de tot ceea ce reprezintă viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

Deși relația în care te afli de ceva ani îți oferă, în mare parte, tot ceea ce ai nevoie din punct de vedere afectiv, tu parcă nu ești mulțumită. Dintotdeauna ai visat la o cu totul altă dinamică între tine și un posibil partener romantic. Cu toate astea, încearcă să îți dai seama dacă esența acestei probleme nu este de fapt alta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

Ajungi foarte ușor la plictiseală deoarece nu ești determinată sau pregatită să descoperi ceea ce simte cel de lângă tine. Mai mult decât atât, nici partenerii romantici pe care îi ai nu te intrigă în vreun fel pentru a-ți dori să faci asta. Ai senzația că modul în care îți trăiești viata este complet inconsistent.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

Ești într-o continuă căutare de răspunsuri, indiferent că este vorba despre planul personal sau cel profesional. Acest an aduce cu sine multe promisiuni în sfera carierei, însă drumul pe care este nevoie să îl parcurgi va fi presărat de provocări inedite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

În spatele așa-zișilor prieteni, se află de multe ori doar multe dezamăgiri. Modul în care tu resimți acest lucru în viața ta de zi cu zi este unul destul de intens deoarece ai crezut dintotdeauna în puterea prieteniei. Atunci când lucrurile îți scapă de sub control, îți place să știi că ai pe cine să te bazezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

Nostalgia și gândurile negative te doboară astăzi. Nu prea mai ai energie pentru a face față acestui mod de privi lucrurile. Tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal îți distrage atenția de la obiectivele carierei. Prietenii sunt chiar îngrijorați din cauza asta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

La birou ai început să fii mai autoritară în raport cu cei cu care lucrezi. Așa consideri tu că te vei face auzită. Din păcate, acest comportament defensiv atrage doar reacții negative din partea colegilor, iar ceea ce vor auzi superiorii despre tine nu te va ajuta cu noile obiective profesionale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

Este posibil ca, într-un final, întrebările tale să primească răspunsurile de care ai nevoie pentru ca viața ta să își urmeze cursul. Ai pierdut mult timp îndreptându-ți atenția doar spre nevoile celor din jur. La momentul actual, este indicat o analiză a priorităților.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care se întâmplă. Te așteaptă o zi dificilă din punct de vedere emoțional. În plan social îți pui o mască care te face să adopți un comportament dur și evaziv. Cei dragi ajung chiar să nu te recunoască.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 ianuarie 2019

Poziția astrelor din această perioadă aduce în casa zodiei tale destul de mult haos. Chiar dacă îți începi anul cu o mentalitate diferită și ajustată noilor provocări de care ai parte, îți dai seama că acest lucru nu este suficient pentru a obține tot ceea ce îți dorești.  
Articole astro