Horoscopul zilei de 6 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 februarie 2022

Încrederea în propria persoană contează foarte mult pentru tine. În momentele tensionate prin care vei trece, aceasta te va ghida și te va ajuta să alegi în favoarea propriului confort psihic. La birou, astăzi vei reuși să te sustragi din fața unor conflicte dure dintre colegi. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 februarie 2022

La birou ai început să fii mai autoritară. Așa consideri tu că te vei face auzită. Indiferent de modul în care acționezi, îți dai seama că nu asta îți aduce împlinirea sau recunoașterea de care ai nevoie. Pentru tine sunt mult mai importante relațiile pe care ajungi să le construiești cu cei cu care lucrezi.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 februarie 2022

Nu te grăbi să dai uitării lucrurile care nu fac sens în mintea ta. Este posibil ca, într-un final, întrebările tale să primească răspunsurile de care ai nevoie pentru ca viața ta să își urmeze cursul. Dă-ți voie să simți până în măduva oaselor durerea pentru a te putea ulterior elibera de ea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 februarie 2022

În această perioadă din viața ta ai nevoie de mai multă asumare pentru a integra matur tot ceea ce trăiești. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare din punct de vedere intelectual. Stima de sine ridicată te va ajuta să faci o serie de lucruri pentru propria persoană.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 februarie 2022

Atunci când cei dragi sunt atacați de terțe persoane, ești prima care are o replică în raport cu atitudinea pe care o au. Nu poți să rămâi impasibilă în fața nedreptăților. Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Ai nevoie să rămâi în umbră deoarece te simți epuizată din punct de vedere psihic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 februarie 2022

Nevoia de a te simți împlinită din punct de vedere emoțional devine din ce în ce mai acerbă. Îți dai seama că nu ai ajuns să cunoști foarte bine nevoile pe care le ai în acest sector al propriei vieți. Nu tot ceea ce ne este dat să trăim se află sub controlul fiecăruia dintre noi!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 februarie 2022

Comunicarea are un rol esențial în relația pe care o ai. Îți dai seama de acest lucru cu fiecare situație tensionată prin care treci astăzi. Mai ales în anumite situații, niciunul dintre tine sau partener nu știe să își exprime trăirile. Acest impas emoțional în care vă aflați poate ajunge să dezechilibreze legătura dintre voi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 februarie 2022

În urma unei strategii pe care te-ai focusat în ultima perioadă, acum alegi să îți inhibi sentimentele și nu mai vorbești atât de deschis cu oricine despre tot ceea ce trăiești. Ai nevoie de această barieră emoțională pentru a te vindeca de rănile pe care ți le-au făcut anumite persoane.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 februarie 2022

Îndrăznește să fii vulnerabilă! Sunt puține persoane care au ajuns să te cunoască cu adevărat deoarece măștile tale sociale sunt cu adevărat de nepătruns. Atunci când ai senzația că totul în jur poate fi controlat într-o bună parte, imprevizibilul îți mai dă încă o lecție de viață.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 februarie 2022

Alinierea de astăzi a planetelor îți face viața sentimentală mai interesantă. Această zi de weekend se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc la birou sunt ca o piatră de temelie pentru cariera ta, chiar dacă nu știi exact ce anume vei alege să faci în continuare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 februarie 2022

Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional. Sunt multe contexte în care alegi o astfel de atitudine pentru a nu fi înțeleasă greșit de către cei din jur. Din păcate, acest comportament te ”anulează” ca persoană. Fiecare dintre noi are dreptul să perceapă lucrurile din jur în propria manieră.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 februarie 2022

Incidența regretelor în raport cu deciziile luate în trecut este destul de mare. Gravitatea unor probleme cu care te confrunți în această perioadă te face să fii o persoană vulnerabilă în ochii celorlați. Pentru tine, acesta este ultimul lucru pe care ți-l dorești, dar se pare că este ceva ce nu poți controla.
Articole astro