Horoscopul zilei de 6 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 februarie 2019

Îți dedici ziua proiectelor personale deoarece ai nevoie de reușită în acest sector al vieții. Chiar dacă dinamica relației romantice în care ești implicată atrage după sine comentarii din partea celor din jur, alegi să nu te lași influențată de punctul lor de vedere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 februarie 2019

Alinierea de astăzi a planetelor îți face viața sentimentală mai interesantă. Această zi de miercuri se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc la birou sunt ca o piatră de temelie pentru cariera ta, chiar dacă nu știi exact ce anume vei alege să faci în continuare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 februarie 2019

Astăzi alegi să dai curs nevoii de a fi înconjurată de armonie și echilibru și de aceea vei evita orice posibil conflict. Pentru a ajuge să acționezi în concordanță cu propriile emoții, este nevoie de muncă continuă și de încredere în acest proces anevoios, dar ”bogat”.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 februarie 2019

Îndrăznește să fii vulnerabilă! Sunt puține acele persoane care au ajuns să te cunoască cu adevărat deoarece măștile tale sociale sunt cu adevărat de nepătruns. Atunci când ai senzația că totul în jur poate fi controlat într-o bună parte, imprevizibilul îți mai dă încă o lecție de viață.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 februarie 2019

Ai destul de puțin timp la dispoziție pentru a finaliza o serie de taskuri și toată această tevatură din jurul tău, te neliniștește. Atmosfera de la birou a ajuns să fie insuportabilă în ultima perioadă. Din cauza incapacității de a spune lucrurile pe nume, ajungi să faci grave compromisuri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 februarie 2019

Ca-totdeauna, ajungi din nou în postura în care faci achiziții de care nu ai nevoie. Din punct de vedere financiar, lucrurile se precipită destul de mult, iar schimbul de replici dintre tine și partener va fi destul de acid. Acesta din urmă nu mai este de acord cu modul în care ajungi să prioritizezi nevoile materiale ale familiei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 februarie 2019

Din cauza sau datorită firii competitive, ajungi întotdeauna să faci lucruri pentru a nu fi devansată de altcineva. Colegii de birou, dar și cei din familie sunt fascinați de modul în care reușești să faci lucrurile, dar în egală măsură sunt de părere că duci totul la extrem.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 februarie 2019

În plan personal, ajungi foarte ușor la plictiseală deoarece nu ești determinată să descoperi ceea ce ajunge poate să simtă cel de lângă tine. Această situație în care te afli îți acaparează astăzi rațiunea. Te gândești tot mai des la deciziile greșite pe care le-ai luat de-a lungul timpului.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 februarie 2019

Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care se întâmplă celor dragi. Te așteaptă o zi dificilă din punct de vedere emoțional. În plan social îți pui o mască care te face să adopți un comportament dur și evaziv. Cei apropiați ajung chiar să nu te mai recunoască.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 februarie 2019

Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate. Indiferent de ceea ce susțin cei din jur, tu o să alegi întotdeauna să faci doar ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 februarie 2019

Mediul social este destul de ostil pentru o persoană atât de sensibilă ca tine. Trebuie să fii în permanență înconjurată de persoane de încredere pentru a nu simți că te pierzi cu totul în vacarmul societății. Ești de părere că sfaturile pe care le primești de la cei dragi sunt destul de dificil de pus în aplicare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 februarie 2019

În urma unor incidente, îți dai seama că poate nu ești atât de puternică precum ai crezut despre sine. ”Duritatea” cu care realitatea din jur pune stăpânire pe raționamentului tău, este dificil de integrat. Cu toate astea, știi că ai alături persoane de încredere care te vor ajuta să depășești această perioadă dificilă.
Articole astro