Horoscopul zilei de 6 februarie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 februarie 2018

Astăzi reușești să scapi de o parte din presiunea care ți-a apăsat pe umeri în ultima perioadă. Te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume obiectivele tale. Într-o relație, deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, astăzi îți exprimi sentimentele într-un mod spontan.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 februarie 2018

Ai impresia neplăcuta că treci neobservată pe plan profesional. Indiferent de ce ai de spus sau de ceea ce faci, nimeni nu te ascultă și nimeni nu îți ia în considerare opiniile. Te simți dată la o parte. Daca ești într-o relație, această zi aduce seninătate și armonie pentru tine și partener.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 februarie 2018

Ai o limită atunci când vine vorba de răbdare. Se pare că aceasta a secătuit în ceea ce privește mai multe prietenii din viața ta. Deși îți asculți mereu inima, de astăzi alegi să nu o mai faci. Iei lucrurile ca atare, acționezi rațional și nu mai permiți nimănui să îți știrbească sentimentele.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 februarie 2018

Pe parcursul acestei zile faci tot ce-ți trece prin cap fără să-ți pese de consecințe. Acordă-ți timp pentru a avea grijă de tine și pentru a te răsfăța! La muncă ești cât se poate de ocupată și de aceea renunți chiar și la masa de prânz. Cu toate astea, vei avea nevoie de mici pauze pentru a fi eficientă până seara târziu.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 februarie 2018

Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă. Astăzi, o conversație constructivă cu persoana potrivită te poate ajuta să îți îmbunătățești starea. Superiorii își pun mereu încrederea în tine și de aceea este posibil ca astăzi să fii propusă pentru promovare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 februarie 2018

Nostalgia și gândurile negative te doboară astăzi. Nu prea mai ai energie pentru a face față acestui mod de privi lucrurile. Tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal îți distrage atenția de la obiectivele carierei. Prietenii sunt chiar îngrijorați din cauza asta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 februarie 2018

Astăzi nici măcar la birou lucrurile nu stau bine pentru tine. Motivația pentru orice faci îți lipsește cu desăvârșire. Evenimentele neplăcute din ultima periodă te-au acaparat din punct de vedere emoțional. În astfel de momente te lași condusă de furie și neputință și de multe ori acționezi greșit, neluând în considerare riscurile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 februarie 2018

Viața sentimentala merge destul de bine. Cu toate astea, este posibil să fii nevoită să amâni anumite planuri pe care le aveai cu persoana iubită. Știi că o faci din cauza unor motive pertinente, însă tot îți vine greu să treci peste dezamăgire. La birou ai început să fii mai autoritară în raport cu cei cu care lucrezi. Așa consideri tu că te vei face auzită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 februarie 2018

Esti obișnuită cu deziluziile în dragoste. Un nou eșec nu aduce nimic nou în viața ta. Totuși acum ești pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca și persoană. Ziua de astăzi la birou va arăta incendiar. Toți colegii, inclusiv tu, acționați imprudent și impulsiv.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 februarie 2018

Pe tot parcursul zilei te vei rasfăța cum doar tu știi să o faci. Momentele de pauză de la birou te lasă să reflectezi asupra propriei relații. Deși partenerul îți oferă tot ceea ce ai nevoie în plan emoțional, totuși nu te simți împlinită. Este ceva ce îți lipsește. Poate este vorba de ideea de nou sau poate totuși ai nevoie de mai multă libertate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 februarie 2018

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 februarie 2018

Ești extrem de fericită cu tot ceea ce se întâmplă în relația ta. Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor și acest lucru te împlinește pe deplin. Cariera te provoacă intens zi de zi. Tot ceea ce trăiești în plan profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități și competențe.  
Articole astro