Horoscopul zilei de 6 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Incidența regretelor în raport cu deciziile luate în trecut este destul de mare. Gravitatea unor probleme cu care te confrunți în această perioadă te face să fii o persoană vulnerabilă în ochii celorlați. Pentru tine, acesta este ultimul lucru pe care ți-l dorești, dar se pare că este ceva ce nu poți controla.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Prietenii își pun mereu încrederea în tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Poziția de lider pe care ți-ai adjudecat-o în rândul lor se datorează firii protective și altruiste care te caraterizează. Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă, mai ales în plan personal.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Nu te grăbi să dai uitării lucrurile care nu fac sens în mintea ta. Este posibil ca, într-un final, întrebările tale să primească răspunsurile de care ai nevoie pentru ca viața ta să își urmeze cursul. Dă-ți voie să simți durerea pentru a te putea ulterior elibera de ea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Intrigile care se țes în jurul tău continuă să te surprindă. Abilitatea unora de a inventa lucruri și de a vorbi de rău pe cei cărora nu le sunt pe plac, este de-a dreptul uimitoare. Conjunctura Soare-Jupiter te provoacă să scoți la suprafață resentimente demult uitate și uneori te lași condusă de furia de moment.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Chiar dacă susții cu vehemență că tot ceea ce faci este spre binele familiei, încearcă să îți analizezi acțiunile și din altă perspectivă. Este posibil să descoperi lucruri interesante atât despre tine, cât și despre dinamica celor mai importante relații din viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Indiferent de reușitele de care ai parte, ceva îți lipsește. Poate este vorba de ideea de nou sau poate totuși ai nevoie de mai multă libertate de exprimare, atât în plan personal, cât și profesional. Explorează-ți mai mult viața interioară și lasă-te condusă de lucrurile pe care le descoperi!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 decembrie 2020

În raport cu anumiți oameni care contează pentru tine te simți dată la o parte într-un mod destul de ostentativ și inexplicabil. Dacă ești într-o relație, această zi aduce seninătate și armonie pentru tine și partener. Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Deși știi despre tine că orice eșec nu va face decât să te motiveze și mai mult, se pare că cei din jur sunt îngrijorați pentru tine. Nu îi lăsa să îți influențeze acțiunile. Din păcate, pe parcursul acestei zile ești nevoită să interacționezi cu acele persoane care au ”darul” de a te provoca într-un sens negativ.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Pe parcursul acestei zile este indicat să te lași dusă de val. Chiar dacă intențiile pe care le ai nu ajung întotdeauna să se materializeze, rămâi la fel de încrezătoare. Pentru a reuși să îți atingi obiectivele în plan profesional, alegi să acționezi neconvențional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Deși evenimentele care vor avea loc astăzi le vei simți ca fiind ostile pentru tine, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană, mai ales atunci când vorbim despre tot felul de bariere autoimpuse. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Uneori ai senzația că vorbești prea mult despre propriile sentimente și pierzi din vedere lucrurile esențiale. Fiecare dintre cei cu care interacționezi la birou au capacitatea de a vedea dincolo de aparențe, dar asta nu înseamnă neapărat că și decid să o facă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 decembrie 2020

Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă, mai ales în plan personal. Lucrurile îți sunt neclare în ceea ce privește sentimentele pe care le ai pentru cel de lângă tine. Chiar dacă relația pare că se dezvoltă de la o zi la alta, tu nu simți împlinirea la care visezi.
Articole astro