Horoscopul zilei de 6 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 decembrie 2019

Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care ți se întâmplă. Te așteaptă o zi dificilă din punct de vedere emoțional. În plan social îți pui o mască care te face să adopți un comportament dur și evaziv. Cei dragi ajung chiar să nu te recunoască.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 decembrie 2019

Recunoști că îți este greu să treci peste eșecurile profesionale de care ai avut parte în ultima perioadă. Energia planetelor îți induce totuși o stare de spirit pozitivă pe tot parcursul acestei zilei. Problemele sentimentale pe care le ai îți acaparează din nou atenția.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 decembrie 2019

Comunicarea are un rol esențial în relația pe care o ai. Îți dai seama de acest lucru cu fiecare situație tensionată prin care treci. La locul de muncă ai de făcut câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătați statutul profesional. Nu ești o persoană norocoasă din fire. Obții destul de greu tot ceea ce îți propui.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 decembrie 2019

Nu te lăsa condusă de sentimentele confuze pe care le ai! Încearcă mereu să acționezi în funcție de aspectele emoționale de care ești absolut sigură. Deși agitația din familie este posibil să se calmeze, rămân multe întrebări fără răspuns. Rămâi calmă și conectată la propriile energii pozitive.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 decembrie 2019

Evenimentele neplăcute din ultima periodă te-au acaparat din punct de vedere emoțional. În astfel de momente te lași condusă de furie și neputință și de multe ori acționezi greșit, neluând în considerare riscurile. Situațiile dificile din trecutul tău trebuie să te motiveze să fii mai bună în tot ceea ce faci în prezent.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 decembrie 2019

Te implici mai mult în explorarea vieții erotice. Îți dai seama că nu ai ajuns să cunoști foarte bine nevoile pe care le ai în acest sector al vieții. Ești nesigură cu privire la o anumită persoană din viața ta. Deși viața vă aduce mereu aproape una de cealaltă, nu reușești să te lași dusă de val și să îți asculți inima.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 decembrie 2019

Un nou eșec nu aduce nimic nou în viața ta. Totuși acum ești pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca persoană, dar și ca profesionist. Toți colegii de la birou, inclusiv tu, astăzi acționați imprudent și impulsiv.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 decembrie 2019

În această zi este important să te organizezi pentru a te putea ține de programul încărcat. Sunt anumite tabieturi care îți oferă stabilitatea de care ai nevoie, dar în același timp te încearcă și un sentiment de nulitate. Încearcă să ieși puțin din bula de confort și fă ceva cu adevărat pentru tine!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 decembrie 2019

O conversație constructivă cu persoana potrivită te poate ajuta să îți îmbunătățești starea de spirit. Prietenii își pun mereu încrederea în tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Poziția de lider pe care ți-ai adjudecat-o în rândul lor se datorează firii protective și altruiste care te caraterizează.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 decembrie 2019

Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă, mai ales în plan personal. Lucrurile îți sunt neclare în ceea ce privește sentimentele pe care le ai pentru cel de lângă tine. Ai nevoie de timp pentru a fi mai încrezătoare în tot ceea ce trăiești.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 decembrie 2019

Ai o viziune foarte clară asupra lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Venus în casa relațiilor, realizezi că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 decembrie 2019

Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică ”suferă” schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Te focusezi doar pe ceea ce ai de făcut. Ziua aceasta îți oferă satisfacție deplină tocmai prin agitația de care vei avea parte.
Articole astro