Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Alegi să te dedici din ce în ce mai mult activității de la birou. În această zi ai foarte multe deadline-uri stabilite pe care îți dorești foarte mult să le îndeplinești. Fără să faci ceva în acest sens, este posibil să fii pusă în postura să negociezi destul de agresiv încheierea unor noi contracte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Incidența regretelor în raport cu deciziile luate în trecut este destul de mare. Gravitatea unor probleme cu care te confrunți în această perioadă te face să fii o persoană vulnerabilă în ochii celorlați. Pentru tine, acesta este ultimul lucru pe care ți-l dorești, dar se pare că este ceva ce nu poți controla.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Crezi cu tărie în puterea ta de autovindecare și nu ai nevoie de compasiunea nimănui. Ai nevoie doar de timp. Privești cu melancolie către trecut și chiar dacă anumite frânturi din viața de atunci îți dau fiori, știi că acum ești exact acolo unde îți doreai să fii.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Atunci când vine vorba de orice relație personală ajungi foarte ușor la plictiseală deoarece nu ești dornică în niciun fel să descoperi ceea ce simte cel de lângă tine. Această situație în care te afli îți acaparează astăzi concentrarea deoarece te simți nefericită.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional. Sunt multe contexte în care alegi o astfel de atitudine pentru a nu fi înțeleasă greșit de către cei din jur. Din păcate, acest comportament te ”anulează” ca persoană. Fiecare dintre noi are dreptul să perceapă lucrurile din jur în propria manieră.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Ești fericită cu tot ceea ce se întâmplă în relația ta. Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor și acest lucru te împlinește pe deplin. Tot ceea ce trăiești în plan profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități și competențe și să devii mult mai sigură pe tine ca profesionist în domeniul în care activezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Nu te grăbi să dai uitării lucrurile care nu fac sens în mintea ta. Este posibil ca, într-un final, întrebările tale să primească răspunsurile de care ai nevoie pentru ca viața ta să își urmeze cursul. Dă-ți voie să simți până în măduva oaselor durerea pentru a te putea ulterior elibera de ea.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Încă de dimineață ai o sentiment de neapartenență. Este ceva ce îți lipsește. Poate este vorba de noile începuturi de care ai parte în viața ta sau poate ai nevoie de mai multă libertate în cadrul relației personale. Mintea ta debitează tot felul de gânduri aleatorii care ajung să îți consume energia într-un mod abrupt.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Deși evenimentele care vor avea loc astăzi le vei simți ca fiind ostile pentru tine, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană, mai ales atunci când vorbim despre tot felul de bariere autoimpuse. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Lucrurile decurg surprinzător de bine raportat la așteptările pe care le ai. Mai mult, îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Astăzi debordezi de energie și din aceasta cauză este posibil să fii obositoare pentru partener.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 decembrie 2018

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai în raport cu anumite aspecte, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în această perioadă din viața ta.
Articole astro