Horoscopul zilei de 6 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 august 2018

Un nou eșec nu aduce nimic nou în viața ta. Totuși acum ești pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca și persoană. Ziua de astăzi la birou va arăta incendiar. Toți colegii, inclusiv tu, acționați imprudent și impulsiv.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 august 2018

Esti obișnuită cu deziluziile în dragoste. Momentele de pauză de la birou te lasă să reflectezi asupra propriei relații. Deși partenerul îți oferă tot ceea ce ai nevoie în plan emoțional, totuși nu te simți împlinită. La birou încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 august 2018

Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate. Chiar dacă nu înțelegi acest comportament, nu vei încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 august 2018

Indiferent de reușitele de care ai parte, este ceva ce îți lipsește. Poate este vorba de ideea de nou sau poate totuși ai nevoie de mai multă libertate de exprimare, atât în plan personal, cât și profesional. Explorezi mai mult viața ta interioară și te lași condusă de lucrurile pe care le descoperi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 august 2018

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Jupiter. Astrele au știut dintotdeauna să te ghideze. Cele mai bune alegeri pe care le iei astăzi te vor ajuta să atingi o serie de obiective profesionale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 august 2018

Relația personală este prima ta prioritate din această perioadă. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi o serie din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. Ai destul de multe limite autoimpuse de ”zdruncinat”!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 august 2018

Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi totuși să o faci forțat și rațional. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 august 2018

La locul de muncă ai de făcut câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătați statutul profesional. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să profite de momentele tale de slăbiciune! Inspirația în orice sector al vieții este la cote mari pe parcursul întregii zile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 august 2018

Nu ești o persoană norocoasă din fire. Obții destul de greu tot ceea ce îți propui. Nu te lăsa condusă de sentimentele confuze pe care le ai! Încearcă mereu să acționezi în funcție de aspectele emoționale de care ești absolut sigură.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 august 2018

Într-o anumită situație în care te vei afla astăzi îți dai seama care este motivul principal din cauza căruia viața pe care o ai este banală. Profesional, o să schimbi puțin modul de lucru, iar în plan personal, ești mult mai pregătită de orice compromis pe care este nevoie să îl faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 august 2018

Dorința de a te simți împlinită din punct de vedere emoțional devine din ce în ce mai acerbă. Îți dai seama că nu ai ajuns să cunoști foarte bine nevoile pe care le ai în acest sector al propriei vieți. Nu tot ceea ce ne este dat să trăim se află sub controlul fiecăruia dintre noi!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 august 2018

Pentru tine aceasta zi va fi plină de provocări intense. Vei reuși totuși să le faci față cu brio. Deși agitația din familie este posibil să se calmeze, rămân multe întrebări fără răspuns și probleme de rezolvat. Este nevoie să rămâi calmă și conectată la propriile energii pozitive.
Articole astro