Horoscopul zilei de 6 aprilie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Opoziția anumitor planete te va face să fii destul de confuză în raport cu unele decizii pe care le-ai luat de curând. Modalitatea pasiv-agresivă în care încearcă anumite persoane să comunice cu tine nu îți este deloc pe plac, dar alegi să nu mai deschizi acest subiect. Ți se pare fără sens.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Atunci când se află în joc remize mari, încearcă să pui toate cărțile pe față, indiferent de cât de riscant ți se poate părea la prima vedere. Detaliile sunt importante, mai ales când ești împinsă de la spate să iei decizii cu care nu te simți confortabil.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Ai în gând mai multe schimbări în plan personal, dar trebuie să te consulți și cu partenerul de viață. Modul în care acesta se raportează întotdeauna la nevoile pe care le ai te ajută să te simți apreciată și acceptată cu tot ceea ce reprezinți ca femeie.    

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Promisiunile făcute propriei persoane abia acum prind contur. Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Astăzi te vei afla pe ”muchie de cuțit”, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Un nou eșec nu aduce nimic nou în viața ta. Totuși acum ești pregătită să înveți lecția pe care viața ți-o tot ”predă”. Această acceptare a situației te va ajuta să te dezvolți ca persoană și ca profesionist. Ziua de astăzi la birou va arăta incendiar. Toți colegii, inclusiv tu, acționați imprudent și impulsiv

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Deși tu nu ești retrasă și introvertită, alegi forțat o astfel de atitudine. În această perioadă din viața ta ai nevoie de mai multă asumare pentru a integra matur tot ceea ce trăiești. La birou, proiectele de anvergură la care lucrezi devin din ce în ce mai provocatoare din punct de vedere intelectual.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Regreți momentele în care ai acționat impulsiv, iar efectele negative au fost mult mai grave decât preconizai. Într-o anumită situație în care te vei afla astăzi îți dai seama care este motivul principal din cauza căruia viața pe care o ai este banală.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scopion - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Intrigile care se țes în jurul tău continuă să te surprindă. Abilitatea unora de a inventa lucruri și de a vorbi de rău pe cei cărora nu le sunt pe plac, este de-a dreptul uimitoare. Conjunctura Soare-Jupiter te provoacă să scoți la suprafață resentimente de demult uitate. Uneori te lași condusă de furia de moment.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Deși negi cu toată vehemența că ai mai multe ”măști” în plan social, cei care te cunosc cu adevărat nu au cum să o facă. Joci pe mai multe fronturi deodată. Agresivitatea și intoleranța de care dai dovadă uneori îi îndepărtează de tine pe cei care poate și-ar dori să facă parte din viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Te doare respingerea anumitor persoane, dar reușești să integrezi cu maturitate această emoție. Nu mai alegi să trăiești în umbra propriilor sentimente. Acestea ți-au condus acțiunile pentru o lungă perioadă de timp. În plan profesional reușești să te remarci în fața unor persoane cheie.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Stilul tău de lucru de multe ori nu este compatibil cu al celor din jur, iar această diferență duce la conflicte. Demersurile pe care le faci pentru îndeplinirea anumitor obiective te ține antrenată din punct de vedere psihic și te ”forțează” să renunți la planurile pe care le ai cu familia.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 aprilie 2021

Lași impresia celor din jur că ești într-o căutare continuă de oameni cu anumite valori morale. Corectitutudinea categorică este o caracteristică a personalității tale. Echipa din care faci parte la birou ajunge la rezultate excepționale având în vedere determinarea și pasiunea cu care se lucrează.
Articole astro