Horoscopul zilei de 6 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 aprilie 2019

Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Această zi promite multe, dar trebuie să fii și tu receptivă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Apropierea emoțională pe care o simți în raport cu o persoană dragă te ajută să găsești în tine noi resurse energetice.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 aprilie 2019

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! Reacțiile pe care la ai uneori par a fi exagerate. Îți dai seama de asta prin modul în care se comportă cei din jur cu tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 aprilie 2019

Viața ta socială ”prinde aripi” pe parcursul acestei zile. Te bucuri de momente calme alături de o bună prietenă și îți reiei o parte din activitățile cu care erai obișnuită înainte de a fi mamă. Noul început de care ai parte este provocator în sine, dar te ajută să te cunoști și din altă perspectivă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 aprilie 2019

Pentru persoanele focusate doar pe carieră, aceasta pare a fi o zi ideală pentru a îndeplini obiective. Chiar dacă acasă ai sau nu un partener care te așteaptă, nu alegi să faci compromisuri care să vizeze viața profesională. Aceasta este singura constantă din viața ta. Ai nevoie să rămâna la fel.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 aprilie 2019

În urma unei strategii pe care te-ai focusat în ultima perioadă, acum alegi să îți inhibi sentimentele și nu mai vorbești atât de deschis cu oricine despre tot ceea ce trăiești. Ai nevoie de această barieră emoțională pentru a te vindeca de rănile pe care ți le-au făcut anumite persoane.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 aprilie 2019

Alegi ”luptele” pe care vrei să le duci în raport cu cei din jur, cu foarte multă atenție. Pe parcursul acestei zile nu este indicată confruntarea directă. Riști prea multe lucruri doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 aprilie 2019

Pentru tine această zi de weelend va fi una plină de provocări. Vei reuși totuși să le faci față cu brio. Dacă ești implicată într-o relație romantică, seara te bucuri de cina romantică pregătită de persoana iubită. Știe întotdeauna să te surprindă!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 aprilie 2019

Nostalgia și gândurile negative te doboară astăzi. Nu prea mai ai energie pentru a face față acestui mod de privi lucrurile. Tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal îți distrage atenția de la obiectivele carierei, mai ales că îți doreai să petreci ziua la birou.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 aprilie 2019

Persoană iubită încearcă să te menajeze cu privire la numite probleme. Acest fapt te irită peste măsură. Pe parcursul acestei zile interacționezi doar cu persoane care au ”darul” de a te provoca într-un sens negativ. Majoritatea acțiunilor pe care le vei face cu siguranță le vei regreta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 aprilie 2019

Evenimentele neplăcute din ultima periodă te-au acaparat din punct de vedere emoțional. În astfel de momente te lași condusă de furie și neputință, iar acest tip de comportament duce la deteriorarea unor relații importante pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 aprilie 2019

La birou ai început să fii mai autoritară. Așa consideri tu că te vei face auzită. Indiferent de modul în care acționezi, îți dai seama că nu asta îți aduce împlinirea sau recunoașterea de care ai nevoie. Pentru tine sunt mult mai importante relațiile pe care ajungi să le construiești cu cei cu care lucrezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 aprilie 2019

Gândul că este important să îți planifici viitorul, te blochează. Ai renunțat de mult timp să îți mai faci planuri deoarece imprevizibilul va face mereu parte din viața ta. Această zi de weekend este tot ceea ce ai nevoie pentru a te odihni și a-ți reface forțele psihice și fizice.
Articole astro