Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Strategia profesională după care te ghidezi va da greș în anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou. Deși știi despre tine că acest eșec nu va face decât să te motiveze și mai mult, se pare că cei din jur sunt îngrijorați pentru tine. Nu îi lăsa să îți influențeze acțiunile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Persoană iubită încearcă să te menajeze cu privire la numite probleme. Acest fapt te irită peste măsură. Pe parcursul acestei zile interacționezi doar cu persoane care au darul de a te provoca într-un sens negativ. Majoritatea acțiunilor pe care le vei face cu siguranță le vei regreta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Astăzi, în ultimă instanță, decizi să preiei din nou coordonarea unui proiect important, chiar dacă nu ți se pare potrivit să o faci. Pentru tine aceasta zi va fi plină de provocări intense. Vei reuși totuși să le faci față cu brio. Seara te bucuri de cina romantică pregătită de persoana iubită. Știe întotdeauna să te surprindă!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Îți dai seama că nu ai ajuns să cunoști foarte bine nevoile pe care le ai în ceea ce privește viața romantică. În plan profesional, demersurile pe care le faci sunt suficiente pentru îndeplinirea obiectivelor. Această zi nu pare să fie una bună în ceea ce privește comunicarea cu cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Indiferent de ceea ce ai de spus sau de ceea ce faci, nimeni nu te ascultă și nimeni nu îți ia în considerare opiniile. Te simți dată la o parte într-un mod destul de ostentativ și inexplicabil. Dacă ești într-o relație, această zi aduce seninătate și armonie pentru tine și partener.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Deși îți asculți mereu inima, de astăzi alegi să nu o mai faci. Iei lucrurile ca atare și te dezici întru totul de interpretările pe care mintea ta continuă să le facă. Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta. La birou, dar și în viața personală acționezi rațional și nu mai permiți nimănui să îți știrbească sentimentele.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Îți dai seama că ai o limită destul de bine definită atunci când vine vorba de răbdare. Se pare că aceasta a fost atinsă în ceea ce privește mai multe prietenii din viața ta. Renunți să mai faci pe plac celor din jur. Alegi ca propria persoană să fie singura ta prioritate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Energia pe care o primești din partea astrelor are tendința să te debusoleze. Incertitudinile de care ai parte astăzi accentuează destul de mult starea de confuzie în care trăiești de ceva timp. Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin și pleacă fără nicio motivație.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Îți este ușor să îți explici comportamentul, însă alegi să nu o faci. Deși nu îți dai seama de acest lucru, ești destul de previzibilă în acțiuni. Limbajul tău nonverbal vorbește de la sine. Persoana iubită reușește astăzi să te surprindă într-un mod plăcut. Este un moment potrivit pentru o astfel de apropiere între voi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Oboseala pe care o resimți este de înțeles. Ultimele zile au fost ca un carusel în ceea ce te privește. Și acasă, și la birou sunt mereu lucruri de făcut, iar firea ta perfecționistă mizează pe o implicare absolută în tot. Familia îți simte lipsa destul de mult. Ar trebui să iei în considerare și acest aspect.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Chiar dacă știi că nu îți este ușor să te detașezi de o anumită persoană, continui să acționezi în acest sens. Îți inhibi sentimentele și nu mai vorbești atât de deschis despre tot ceea ce trăiești. Ai nevoie de această barieră emoțională pentru a te vindeca de rănile pe care ți le-a făcut.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 6 aprilie 2018

Încă de la primele ore ale dimineții simți cum vei avea parte de o zi extraordinară. Nimic din jur nu ți se mai pare împotrivă. Sentimentul de bine care îți inundă trupul și mintea te ajută să treci cu un elan de nestăvilit de toate provocările de care ai parte. Seara este perfectă pentru lectură și un vin bun.
Articole astro