Horoscopul zilei de 5 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Atunci când îți dorești ca cei din jur să știe ceea ce simți, vorbește deschis despre acest lucru. Nu mai încerca să proiectezi asupra tuturor propriile așteptări! Ziua ți se pare mult prea lungă având în vedere dispoziția apatică pe care o ai încă de dimineață.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Este total stupid modul în care alegi să te comporți cu anumite persoane. Nimeni din jur nu trebuie să fie dispus să fluctueze în acțiuni în funcție de ceea ce ai tu nevoie să primești. O relație, de orice tip, reprezintă o legătură autentică doar atunci când persoanele în cauză ”cresc” una prin prisma celeilalte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Odată ce perseverezi în întunecimea pesimismului, îți va fi mult mai dificil să îți recapeți încrederea în sine. Contradicțiile din mintea ta vor rămâne o enigmă pentru partenerul tău. Nici tu nu înțelegi mare lucru din acțiunile tale. Astăzi este de preferat să să te axezi pe propriile pasiuni.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Melancolică și debusolată, astăzi o să vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Încă de la începutul zilei, te simți tot mai vlăguită, nu mai găsești nicio motivație să te ții de planurile stabilite, iar haosul din jurul tău se pare că are tot mai multă putere asupra psihicului. Ai nevoie de noi puncte de referință pentru a nu simți că totul este în zadar.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament este ofensator.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Ajungi să simți prea multă presiune pe umerii tăi. Încearcă să găsești un echilibru atunci când vine vorba de viața ta. Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte pe care tu le numești ca fiind banale sau insignifiante.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 octombrie 2020

La birou ești forțată de anumite contexte să suporți impertinența anumitor colegi. Din păcate, în această perioadă din viața ta nu reușești să te faci înțeleasă așa cum ți-ai dori și renunți destul de repede la orice inițiativă pe care o ai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Chiar dacă în viața ta sunt lucruri pe care nu le poți controla, este important să rămâi fidelă propriei viziuni. În raport cu cei din jur vei fi foarte fermă atunci când va veni vorba de cea mai mică greșeală. Cu siguranță nu sunt mulți cei care ajung să te placă cu adevărat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Agitația și confuzia pe care le resimți astăzi te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Astăzi încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Riști să fii înțeleasă greșit dacă vei face asta. Partenerii de afaceri au nevoie de dovezi clare de profesionalism din partea ta. Dacă în ceea ce privește acest aspect vei da greș, este posibil ca multe parteneriate să se destrame.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 octombrie 2020

Încearcă să acorzitimp de înțelegere a propriilor sentimente. Trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. Din această cauză simți că trăiești mereu în derivă.
Articole astro