Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de-ale tale pentru a profita să te atace. Acest sfârșit de săptămână se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc în viața personală, de exemplu, sunt ca o piatră de temelie pentru starea ta de armonie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Atunci când vine vorba de compromisuri, alegi să le faci cu ochii închiși.  În această etapă a carierei nu ai voie să îți arăți vulnerabilitățile. Dacă alegi să vorbești despre viitorul tău profesional, ai nevoie de coerență și de un plan bine structurat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Astăzi ai senzația că nu vei reuși niciodată să faci nimic din ceea ce stabilești sau îți dorești. Încearcă să creionezi gânduri care să te influențeze pozitiv din acest punct de vedere. Odată ce perseverezi în întunecimea pesimismului, îți va fi mult mai dificil să îți recapeți încrederea în sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Problemele financiare cu care te confrunți în această perioadă te scot destul de mult din zona de confort. Încă de la începutul zilei, te simți tot mai vlăguită și nu mai găsești nicio motivație să te ții de planurile stabilite. Ai nevoie de noi puncte de referință pentru a nu simți că totul este în zadar.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament este ofensator.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Pasiunea și obiectivele migălos creionate sunt principalele atuuri atunci când se vorbește despre reușitele tale. Durerea sufletească pe care o simți în raport cu anumite persoane nu va putea fi niciodată uitată, dar trebuie să reușești să îți găsești echilibrul. Nimeni dintre noi nu are capacitatea să schimbe lumea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Alegerile culinare pe care le vei face vor adânci senzația că te alimentezi foarte dezorganizat și nu ai grijă de sănătatea ta. Este posibil ca sprijinul și înțelegerea persoanei iubite să nu fie suficiente pentru tine și vei căuta surse de confort în altă parte. Viața ta are nevoie de schimbarea pe care o trăiești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Nu mai ai parte de viață socială. Toată energia este focusată asupra problemelor pe care le ai. Te simți din ce în ce mai anxioasă în raport cu ceea ce vei trăi pe parcursul zilei. În ultima perioadă totul din jurul tău pare să decurgă în contratimp.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 octombrie 2019

A seta priorități face parte din activitatea ta zilnică și o astfel de dinamică nu te sperie, din contră. Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcarea fizică regulată îți vor focusa atenția asupra acelor lucruri care pot aduce un aport semnificativ calității propriei vieți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Ești mult prea concentrată pe setarea de bariere decât pe esența anumitor relații. Te amăgești singură cu un astfel de comportament deoarece știi despre sine că nu vei putea sta deoparte dacă se vor întâmpla anumite lucruri. Dinamica din viața de familie se va schimba destul de mult pe parcursul acestei zile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Entuziasmul de care dai dovadă în orice contexte în care te afli este molipsitor pentru cei cu care lucrezi. Nicio acțiune care îți aparține nu va putea fi vreodată caracterizată ca fiind fără noimă. Ești calculată și toate riscurile sunt puse în balanță și asumate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 octombrie 2019

Nu îți place deloc atunci când anumite persoane încearcă să îți inducă alegerile pe care să le faci. Comunicarea din plan personal se va îmbunătăți. Partenerul de viață este mai receptiv la nevoile tale și modul în care tu te exprimi este concret și elocvent. 
Articole astro