Horoscopul zilei de 5 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 octombrie 2018

Încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Riști să fii înțeleasă greșit dacă vei face asta. Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de-ale tale pentru a profita să te atace. În această perioadă din viața ta, cu siguranță nu ai nevoie de astfel de momente încărcate negativ.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 octombrie 2018

Spui despre sine că nu ești o fire răzbunătoare, însă uneori te surprinzi având gânduri rele în raport cu anumite persoane. Ego-ul fiecăruia dintre noi iese la iveală în acele situații în care se simte amenințat. Trebuie să acceptăm această dinamică ca făcând parte din realitatea de zi cu zi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 octombrie 2018

Influența preponderentă a lui Jupiter este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 octombrie 2018

Îți urmezi tot mai des intuiția și spui lucrurilor pe nume, însă acest lucru nu te ferește de dezamăgiri. Fără să realizezi acest lucru, încă proiectezi destul de multe așteptări asupra celor din jur. Este important să reușești să te ”deconectezi” cu totul de la toți cei cu care ai relații ”costisitoare” din punct de vedere emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 octombrie 2018

Alinierea planetelor îți face viața sentimentală mai interesantă. Acest sfârșit de săptămână se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc la birou, de exemplu, sunt ca o piatră de temelie pentru cariera ta. Atunci când vine vorba de compromisuri, alegi să le faci cu ochii închiși.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 octombrie 2018

Astăzi ai oportunitatea de a spune tot ceea ce gândești și o vei face fără să îți pese câtuși de puțin de modul în care acest lucru va fi perceput de către cei din jur. Te-ai săturat să te ascunzi după deget. Nu vrei să mai trăiești în umbra propriilor sentimente.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 octombrie 2018

Refuză orice relație romantică care nu arată un viitor emoțional benefic pentru tine! Ai trecut peste aventurile de o noapte, ești o altă persoană acum și îți doresti stabilitate în aceste sector al vieții tale. Chiar dacă îți este mult mai ușor să faci asta, nu este cazul să faci niciun compromis în acest sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 octombrie 2018

În căutarea iubirii perfecte, te-ai săturat să întâlnești oameni care îți oferă doar o mică parte din ceea ce ai nevoie din punct de vedere emoțional. Deși te detașezi de vechile iubiri și de toate asteptările pe care acestea ți le-au format în timp, îți este totuși destul de greu să faci doar ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 octombrie 2018

Parteneriatele de afaceri se pare ca vor fi ținta unor decizii importante pe care trebuie să le iei în timp record, dar și a conflictelor de interese. Încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Riști să fii înțeleasă greșit. În această etapă a carierei nu ai voie să îți arăți vulnerabilitățile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 octombrie 2018

Te simți ușor contrariată în raport cu ceea ce trăiești. Îți dai seama că toate evnimentele din viața ta duc lipsă de autenticitate. Îți este frică să îți asumi riscuriAcesta este motivul pentru care te limitezi la a trăi într-o rutină care pare că se adâncește cu fiecare zi care trece. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 octombrie 2018

În această perioadă, pentru tine revine în prim plan necesitatea de a te detașa de ”prietenii toxici”. Deși din punct de vedere rațional știi că nu îți fac bine, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi pentru a nu știu câta oară să rămâi în viața lor.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 octombrie 2018

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă cu siguranță un punct de sprijin. Cu toate astea, sunt destul de multe momente când este important să te pui pe primul loc. Propria stare de bine trebuie să fie prioritară pentru fiecare dintre noi.
Articole astro