Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

Conflictele familiale de care ai avut parte în ultima perioadă și-au pus amprenta asupra armoniei de altădată. Nimic nu pare să mai fie la fel. Chiar dacă uneori încerci să te minți în acest sens, o faci doar pentru că este un mecanism de apărare pe care ți l-ai dezvoltat în timp.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

Spui despre sine că nu ești o fire răzbunătoare, însă uneori te surprinzi având gânduri rele în raport cu anumite persoane. Pentru prea mult timp, ai păstrat tăcerea. În ultima perioadă însă ai devenit mai vocală și spui deschis ceea ce simți. Chiar nu îți dorești să te mai ascunzi în spatele sentimentelor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

La birou se întâmplă lucruri despre care știi că nu le poți controla. Poate este indicat să rămâi și tu în postura de spectator. Aceasta te poate feri de emoții negative. Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

Această zi aduce în prim plan o serie de dificultăți materiale asupra cărora te focusezi de o bună perioadă de timp. Deși demersurile pe care le faci în acest sens nu pot fi controlate în totalitate, nu trebuie să renunți la perseverență și ambiție.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

În această perioadă este posibil să descoperi lucruri interesante atât despre tine, cât și despre dinamica celor mai importante relații din viața ta. Tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi perfect în viziunea ta. Nu ai nevoie de mai mult pentru a te simți împlinită.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

În această perioadă, pentru tine revine în prim plan necesitatea de a te detașa de prietenii ”toxici”. Deși din punct de vedere rațional știi că influența lor nu îți face bine, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi pentru a nu știu câta oară să rămâi în viața lor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

Persoanele importante pentru tine te consideră un adevărat punct de referință atunci când au de luat decizii radicale. Această trăire pare să fie reciprocă deoarece încrederea pe care ele ți-o oferă te motivează să faci bine și să nu îți încalci principiile morale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

Fără să realizezi în plan conștient acest lucru, încă proiectezi destul de multe așteptări asupra celor din jur. Alinierea planetelor îți face viața sentimentală mai interesantă. Acest început de săptămână se află sub o aură specială pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

Propria stare de bine trebuie să fie prioritară pentru fiecare dintre noi. Uiți cu desăvârșire de acest aspect, chiar și în contextele în care îți dai seama că nimic din ceea ce faci nu poate atrage aprecierea celor din jur. Nu te mai evalua prin prisma altora! Propria valoare se recunoaște prin raportare la sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

Lasă orgoliul deoparte atunci cand vine vorba de cel de lângă tine! Atunci când vine vorba de lucruri importante, acțiunile tale sunt duplicitare și fără sens. Te simți ancorată într-o serie de prejudecăți pe care nu reușești să le neutralizezi. Astrele pulsează destul de multă energie în casa carierei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 noiembrie 2019

Reacțiile pe care la ai uneori par a fi exagerate. Îți dai seama de asta prin modul în care cei din jur încearcă să te evite. Ești o persoană destul de virtuoasă și nu accepți concesii în destul de multe sectoare ale vieții tale. Inflexibilitatea dusă la extrem te va îndepărta de cei dragi.
Articole astro