Horoscopul zilei de 5 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 martie 2022

Replicile sau condiționările destul de impertinente pe care le primești de la cei din jur te irită mult prea mult. Deși spui despre sine că ai devenit o fire mai flexibilă și mai puțin exigentă, acest lucru nu este deloc vizibil atunci când vine vorba de trăirile pe care le ai.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 martie 2022

Energia planetelor îți induce din nou o stare de spirit pozitivă pe tot parcursul zilei. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai, chiar dacă de cele mai multe ori te simți destul de tristă în raport cu neajunsurile pe care le trăiești în acest sector al vieții tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 martie 2022

Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică. Această zi este destul de agitată în plan personal. Este momentul ideal să te focusezi pe propriile nevoi și să faci doar ceea ce te împlinește.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 martie 2022

A mulțumi pe toți din viața noastră poate deveni o sarcină imposibilă atunci când la nivel inconștient o transformăm într-un obiectiv. Astăzi este posibil să descoperi lucruri interesante atât despre tine, cât și despre dinamica celor mai importante relații din viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 martie 2022

Diversitatea taskurilor de care ești responsabilă te ajută să te dezvolți ca profesionist, dar te ajută și cu încrederea în sine. Faptul că cei din jur se bazează pe abilitățile tale te face să fii mai deschisă din punct de vedere emoțional și să riști.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 martie 2022

Indisponibilitatea ta emoțională în raport cu anumite persoane devine din ce în ce mai evidentă. Modul în care alegi să comunici cu cei apropiați este unul degajat, lăsând mereu impresia lipsei de autenticitate. O astfel de atitudine îi poate răni pe cei mai sensibili.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 martie 2022

Te axezi destul de mult pe propria experiență atunci cand este cazul să iei decizii profesionale sau nu deții cu exactitate informații despre situația în sine. Onestitatea de care dai dovadă atrage oameni de calitate în viața ta. În această perioadă, dragostea romantică este punctul central al vieții tale personale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 martie 2022

Astăzi este important să reușești să te ”deconectezi” cu totul de la toți cei cu care ai, într-un fel sau altul, relații ”costisitoare” din punct de vedere emoțional. Atunci când vine vorba de compromisuri profesionale, alegi să le faci cu ochii închiși.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 martie 2022

Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă nicio portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta. Spre finele acestei zile ai posibilitatea de a te retrage din cotidian și de a petrece timp doar cu sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 martie 2022

Instincul de supraviețuire al fiecăruia dintre noi iese la iveală în acele situații în care ne simțim amenințați. Trebuie să acceptăm această dinamică ca făcând parte din realitatea de zi cu zi. Relațiile din viața ta ”se destramă” văzând cu ochii atunci când adopți o atitudine defensivă.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 martie 2022

Te-ai săturat să te ascunzi după deget. Tot ceea ce știi în acest moment al vieții tale este că nu vrei să mai trăiești în umbra propriilor sentimente. Maturitatea cu care ai început să faci alegeri în viața de zi cu zi îți oferă oportunitatea de a fi în completă armonie cu propriul univers interior. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 martie 2022

Dacă la birou nu ești mulțumită cu funcția pe care o ocupi, căută noi oportunități de avansare. De asemenea, poți lua în consideare să schimbi job-ul. Ceea ce faci în plan profesional trebuie să te împlinească ca om pentru a aduce echilibrul în viața ta personală. Nu fă compromisuri în acest sens!
Articole astro