Horoscopul zilei de 5 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 martie 2021

Alegerile culinare pe care le vei face vor adânci senzația că te alimentezi foarte dezorganizat și nu ai grijă de sănătatea ta. Este posibil ca sprijinul și înțelegerea persoanei iubite să nu fie suficiente pentru tine și vei căuta surse de confort în altă parte. Viața ta are nevoie de schimbarea pe care o trăiești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 martie 2021

Propria stare de bine trebuie să fie prioritară pentru fiecare dintre noi. Uiți cu desăvârșire de acest aspect, chiar și în contextele în care îți dai seama că nimic din ceea ce faci nu poate atrage aprecierea celor din jur. Nu te mai evalua prin prisma altora! Propria valoare se recunoaște prin raportare la sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 martie 2021

Acționezi doar în funcție de starea pe care o ai și asta îi rănește pe cei din jur. Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai în raport cu anumite aspecte, iau amploare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 martie 2021

Indiferent de ce alegeri faci, senzația de bine la care râvnești nu se instalează în viața ta. Poate de fapt nu este vorba despre alegeri, ci despre propriul echilibru interior. Nu îți mai dorești să faci lucruri pentru cei din jur sau să pretinzi un anumit comportament.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 martie 2021

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 martie 2021

În această perioadă, pentru tine revine în prim plan necesitatea de a te detașa de prietenii ”toxici”. Deși din punct de vedere rațional știi că influența lor nu îți face bine, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi pentru a nu știu câta oară să rămâi în viața lor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 martie 2021

Este evident faptul că ai nevoie de timp pentru tine. Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă însă această portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta, chiar daca asta presupune o oarecare tărie psihică.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 martie 2021

Oricum s-ar prezenta astăzi lucrurile la nivel astral, nu vei scăpa de câteva conflicte semnificative. Încă de la începutul zilei, te simți tot mai vlăguită, nu mai găsești nicio motivație să te ții de planurile stabilite, iar haosul din jurul tău se pare că are tot mai multă putere asupra psihicului tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 martie 2021

Prin prisma experiențelor pe care le trăiești zi de zi, te maturizezi tot de mult. Iluzii și așteptări fără sens în raport cu cei din jur încep să se disperseze, iar claritatea revine în viața ta. Niciodată nu ai fost mai sigură de tot ceea ce reprezinți tu ca persoană ca în această perioadă a anului.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 martie 2021

Astăzi încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Riști să fii înțeleasă greșit dacă vei face asta. Partenerii de afaceri au nevoie de dovezi clare de profesionalism din partea ta. Dacă în ceea ce privește acest aspect vei da greș, multe parteneriate se vor destrăma.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 martie 2021

Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur. Fără să îți dai seama, se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Poate este indicat ca astăzi să rămâi și tu în postura de spectator.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 martie 2021

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament poate fi ofensator.
Articole astro