Horoscopul zilei de 5 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 martie 2020

Această zi aduce în prim plan o serie de dificultăți materiale asupra cărora te focusezi de o bună perioadă de timp. Deși demersurile pe care le faci în acest sens nu pot fi controlate în totalitate, nu trebuie să renunți la perseverență și ambiție.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 martie 2020

Atunci când vine vorba de compromisuri, alegi să le faci cu ochii închiși. Încă te lași păcălită de emoția de moment pe care o simți, și odată ajunsă în mijlocul ”acțiunii”, îți este foarte dificil să te retragi. Din păcate, ești foarte deficitară la acest capitol.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 martie 2020

Oricum s-ar prezenta astăzi lucrurile la nivel astral, nu vei scăpa de câteva conflicte semnificative. Odată ce perseverezi în întunecimea pesimismului, îți va fi mult mai dificil să îți recapeți încrederea în sine. Onestitatea de care dai dovadă mereu atrage oameni de valoare în viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 martie 2020

Încă de la începutul zilei, te simți tot mai vlăguită, nu mai găsești nicio motivație să te ții de planurile stabilite, iar haosul din jurul tău se pare că are tot mai multă putere asupra psihicului tău. Ai nevoie de noi puncte de referință pentru a nu simți că totul este în zadar.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 martie 2020

Profită de oportunitățile pe care le ai în prezent pentru a te dezvolta profesional. Nu ezita să preiei inițiativa atunci când simți că lucrurile stagnează. Ești dornică să explorezi, să înveți, să îți dezvolți noi abilități. Ai nevoie de toate astea pentru a simți cu adevărat intensitatea vieții.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 martie 2020

Nu îți mai plânge de milă! Ieși din propria carapace! Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea și acest lucru s-a resimțit la nivelul carierei. Orice decizie însă are riscurile ei, iar tu ți le asumi întru totul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 martie 2020

Astăzi o să înveți lucruri noi. O să te implici în diverse proceduri care te vor ajuta să îți desfășori într-un mod mai productiv activitatea de la job. Diversitatea taskurilor de care ești responsabilă te ajută să te dezvolți ca profesionist, dar te ajută și cu încrederea în sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 martie 2020

Într-o relație, dragostea dintre tine și partener încă rezistă. Aceasta vă aduce împlinire și emoție în momentele petrecute împreună. Prietenii din anturaj te invidiează pentru ceea ce ei numesc a fi o reală poveste de dragoste. În plan profesional întâmpini destule frustrări.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 martie 2020

Nu simți nevoia să le permiți celor din jur să îți ofere ajutorul sau sfatul. Consideri că nu ai nevoie de ele. Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică. Această zi este destul de agitată în plan personal.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 martie 2020

Noul început de care ai parte este, pentru moment, tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la un echilibru emoțional. Astăzi ai oportunitatea de a spune tot ceea ce gândești, în special lucrurile care te deranjează cu adevărat. Multe persoane au o atitudine intransigentă și nu îți oferă ocazia să faci ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 martie 2020

Te simți tot mai îndrăgostită și entuziastă în raport cu tot ceea ce trăiești alături de cel ales. Determinarea de care dai dovadă și la birou este molipsitor pentru cei cu care lucrezi. Anumite relații care au ajuns să fie absurde ar trebui finalizate într-un mod matur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 martie 2020

Unele cuvinte lasă răni adânci, iar impulsivitatea ta va afecta relația pe care o ai, dar și propriul echilibru interior. O singură vorba îți poate dezamăgi partenerul mai mult decât te aștepți și acest lucru schimbă drastic atmosfera dintre voi.
Articole astro