Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 martie 2019

Ești determinată și sigură pe propriile acțiuni. Dacă activitatea de la birou se va desfășura în aceiași manieră și în perioada următoare, este posibil să fii promovată pe poziția de coordonator. Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, unele evenimente de astăzi te fac să îți pierzi controlul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 martie 2019

Îți place să iei lucrurile cu calm. Încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important care poate face diferența între acum și atunci. Au loc câteva schimbări pozitive în ceea ce privește partea profesională. O să profiți de aceste oportunități pentru a fi mai activă și din punct de vedere social.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 martie 2019

Te simți blocată într-un soi de reverie. Pentru a reuși să faci ceva pentru propria persoană, este nevoie să îți zdruncini din rădăcini credințele și valorile. Chiar dacă această zi pare să fie una monotonă, anumite întâmplări au un efect halucinat asupra dispoziției tale psihice.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 martie 2019

Întotdeauna trebuie să mergi pe premisa că se merită să lupți pentru ceea ce îți dorești. În ceea ce privește relațiile din viața ta, această zi se anunță a fi una intensă. Ești pusă la zid de persoane în care aveai încredere și care se pare că acum te consideră ca fiind cel mai aprig rival.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 martie 2019

Indiferent de cât de incomod te simți făcând asta, trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. Din această cauză simți că trăiești mereu în derivă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 martie 2019

Persoanele importante din viața ta te consideră un adevărat pilon de referință atunci când greutățile îi zdruncină. Cu toate astea, rolul acesta social pe care îl ”joci” zi de zi te obosește mult prea mult și ai nevoie să îți orientezi atenția spre propria persoană.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 martie 2019

Tu și persoana iubită vă bazați în totalitate pe legătura emoțioanală construită între voi de-a lungul timpului. Chiar dacă greutățile pe care le întâmpinați vă zdruncină într-un fel sau altul, știi că alături de cel ales găsești întotdeauna afecțiune, consolare, empatie și devotament.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 martie 2019

În această perioadă, totul pare să se prăbușească în jurul tău. Te simți tot mai vlăguită, nu mai găsești nicio motivație să te ții de planurile stabilite, iar haosul are tot mai multă putere asupra psihicului tău. Ai nevoie de noi puncte de reper pentru a nu simți că totul este în zadar.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 martie 2019

Astăzi alegi să fii mult mai vocală decât de obicei în raport cu tot ceea ce trăiești în plan profesional. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, dar această poziție socială nu te împiedică în a-ți motiva cu argumente solide punctul de vedere.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 martie 2019

Energia planetelor îți induce o stare de spirit pozitivă pe tot parcursul zilei. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai. Noul început de care ai parte este, pentru moment, tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la un echilibru emoțional.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 martie 2019

Te simți tot mai îndrăgostită și entuziasmată în raport cu tot ceea ce trăiești alături de cel ales. Astăzi ai oportunitatea de a spune tot ceea ce gândești, în special lucrurile care te deranjează cu adevărat. Multe persoane din viața ta au o atitudine intransigentă și nu îți oferă ocazia să faci ceea ce simți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 martie 2019

Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. O restructurare a priorităților financiare din această perioadă te va ajuta să faci unele ajustări pentru a putea să restabilești un echilibru în acest sector al vieții tale.
Articole astro